Hissådiss

Hiss: Dansfilmer. Jag älskar älskar älskar dansfilmer. Och shower som ”So you think you can dance”. Ikväll blev det film. Jag kan inte ligga still. Fötterna hoppar och rumpan shake:ar. Kroppen tror att den kan dansa. Den har fel. Bebisen i min mage verkar tro att hon är nästa hip hop-stjärna men med mina gener är det nog kört.

image
Jag har sett alla "Step up". Inte direkt världens bästa plots men vilka dansare. Yeah!

Diss: Halsont! Kände mig lite konstig i förmiddags men jag mår ju konstigt hela tiden så jag tänkte inte mer på det. Kom hem strax efter lunch, tog en tupplur och vaknade med halsont, igentjockad näsa och huvudvärk. Ganska ovärt. Och orättvist, tycker ni inte? Min snälla svärmor tog barnen över natten eftersom Barnafadern jobbar så jag ska bädda ner mig nu och hoppas att 10 timmars sömn räcker som botemedel. Jag hade tänkt jobba tre längre dagar nu för att hinna med allt innan jullovet så det är synnerligen olämpligt att må sämre än vanligt…

2 reaktioner på ”Hissådiss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.