Bloggtips: Mamma

Ikväll tycker jag att ni ska läsa det här. För att det är fint och för att det ger mig tröst i min egen situation (även om det tack vare mina mediciner inte är någon fara för mitt liv). Men jag vet i alla fall varifrån jag kan hämta styrka. Och om inte bloggerskan, som råkar vara min mamma, hade gjort det där valet för 33 år sedan så hade jag inte haft en lillasysteryster att bråka med. Eller lillbrorsan som kom ännu lite senare.

Det måste varit tufft då förstås. Men sen är det värt det för alltid. Precis det intalar jag mig nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.