Santa, baby

If you tycker att jag varit snäll i år så får du gärna fill my stocking med någon av klapparna som nedan står.

Ett par Nike flyknit för träning inomhus. De som ser ut som strumpor upptill du vet. Fast ibland tänker jag att jag vill ha ett par Merrell istället så surprise me.

När jag traskar ute med barnvagn hela våren och sommaren vill jag gärna göra det i ett par färgglada Nike free. Ty jag vill också vara som alla andra.

En helrenovering vore också schysst. Att köra mig igenom en bilvätt skulle nog ge förbättrande effekt men jag tänker mig något mer spa-likt. Typ skrubbande av kropp, pedikyr och ansiktsbehandling och massage och the whole nine yards. Men Tomten, det blir jättebra med lite schyssta tuber och flaskor som jag kan använda hemma i badkaret också.

Det bästa med julafton är när den är slut och juldagen tar vid. Den dagen tillbringar jag helst i en härlig fåtölj iförd pyjamas och med fina raggsockor eller fårskinnstofflor på fötterna. Och viktigast av allt: med en görtjock bok eller lyxig tidning i händerna. Eller låt mig omformulera: flera görtjocka böcker och lyxiga tidningar. Och gärna en tallrik Rocky Road inom räckhåll. Hemmagjord förstås!

Jag vill kunna fortsätta prenumerera på Yogobe för jag älskar’t ju. Men nu är det verkligen dags för en riktig yogamatta. Giftfri tack, bebisen ska också kunna vara med!

Och så sitter jag där. Renskrubbad och renrakad i fåtöljen med raggisar på och moffar godis och läser bok. Tänker på vårens alla träningspass i mina nya fina skor och doftar förstås underbart av krämer och grejer. Avslappnad till max efter ett underbart yogapass och fred på jorden vill jag också ha, förstås.
Och så sitter jag där. Renskrubbad och fräsch i fåtöljen med raggisar på och moffar godis och läser bok. Tänker på vårens alla träningspass i mina nya fina skor och doftar underbart av krämer och grejer. Avslappnad till max efter ett underbart yogapass och fred på jorden vill jag också ha, förstås.

Vad önskar du dig i julklapp?

7 reaktioner på ”Santa, baby

  1. Snälla barn? Nä skämt å sido, jag önskar mig ett nytt jobb. Så att hela familjen kan vara tillsammans hela tiden, och så att Kotten slipper vara arg och ledsen över en pappa som veckopendlar.

  2. Förutom world peace och botemedel för diabetes typ 1 (ja alla andra sjukdomar också men lite ego får man vara) så vill jag ha träningskläder. Och att jag får mina pass fullbokade med folk som vill träna med kettlebells.
    Peace out med en stor önskan att du får det du skriver om för snacka om att du är värd det.

  3. Vi har bestämt oss för att inte ge några julklappar i familjen i år, med en lillasyster på svindålig mammapenning och en lillebror utan jobb känns det bäst så! MEN, hade vi haft julklappsbonzanza så hade jag nog önskat mig lite hudvårdsprodukter från Skincity, en superfin men ganska dyr kashmirtröja från H&M och ett presentkort från Blankens, skomärket eftersom jag skulle tänka mig att köpa ungefär alla deras skor.

    • Vi ger inte heller inom familjen. En liter billig secret santa klapp bara ( till en person) och jag och min Mann köper kanske en sak var till varandra, vi har inte heller mycket pengar. Men önska kostar ingenting! Och jag håller helt med om blankensskorna. Just nu förbannar jag varje dag som jag måste gå ut utan Ygritte… Får försöka investera i ett par, spara till nästa vinter kanske 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.