Fredagsfys före fredagsmys!

Det var inte igår jag kunde använda den hashtaggen på instagram…

Idag blev morgonträningen betydligt trevligare. Barnen fick frukost framför julkalendern och sedan körde jag loss – med frukost i magen för att orka någorlunda ”riktig” styrketräning.

Åtta övningar i cirkel, tre varv. Totalt 24 flåsiga minuter (trots minivikter…) men åh vad jag gillar’t. För en kort stund kan jag liksom lura mig själv att jag har kontroll över min kropp och mitt mående…

Prego Preggo – gravidcirkel 45 sek arbete, 15 sek vila.

1. Höftlyft med skuldrorna på boll
2. Rodd med kettlebells
3. Knäböj med kb bakom nacken
4. Kettlebell marklyft och drag till hakan
5. Raka marklyft med kb
6. Arnoldpressar
7. Sidoböj med kb
8. Pullover på boll med kb

image

Fredagsmyset blir faktiskt i Göteborg. För första gången sedan semestern ska jag få träffa föräldrar och systrar i mitt barndomshem… Ni må tro att jag längtar!

Snälla, berätta hur ni tränar just nu, vilka mål och planer ni har, vad för roliga övningar eller pass ni upptäckt… Ju fler detaljer desto bättre, jag frossar i andras träning just nu!!

10 reaktioner på ”Fredagsfys före fredagsmys!

 1. Välkommen till Götet. 😊 härligt att se dig träna.
  Målet just nu är att lägga på mig lite muskler. Och så har jag börjat med Crossfit. Såå kul men tufft. Men snart blir det en paus i tränandet. Åker iväg om 11 dagar och är borta i ca 16 dagar. Men jag ska nog hitta ett gym i Florida med.

  • Tackar, nu kör vi hemåt igen. (Konstigt det där förresten: körde hem till gbg I fredags, nu kör vi hem till mullsjö…)
   Coolt med crossfiten! Jag älskar den sortens pass men att få till tid i box dröjer nog till ett annat liv… Får se om jag är ihopläkt nog för att hänga på crossfiten på Holmen nästa sommar :-). Och Florida… Inte alls avis! Mina föräldrar och min farmor åker också dit snart så hälsa om du springer på dem 😉

 2. Efter att ha haft en grymt roligt kväll med matlagningskurs om vegetariskt julmat släpade jag mig upp ur sängen 5:45 för att ta mig till gymmet innan jobbet i morse. Man vill ju inte rubba på sina rutiner. Innan jag skulle iväg väckte jag min mamma som hade vart barnvakt så att jag hann växla några ord hem henne. Min träning är för tillfället inne i en svacka där jag har kört ungefär samma upplägg sen i höstas. Jag har inte uppnått alla min fantastiska mål som jag målade upp inför Family Fitness Fall. Istället får jag satsa vidare på Family Fitness Freezing Cold Winter…

  • Fantastiskt målmedvetet tycker jag!! Hoppas det var värt det (det är det ju oftast…). Tycker att bara man sätter upp mål som family fitness fall så än hälften vunnet! Nu kan du justera, välja it det du tycker varit bäst och släppa resten och gå vidare mot family fitness winter… Förresten tror jag att det där med att nå ALLA mål och ständigt ligga steget före hör till tiden efter småbarnsliv… Det är svårt att planera in faktorer som sömnlösa nätter och dagisvirus. Nä, gärna planering och mål men också verklighetsförankring!

 3. Men grattis till fredagsfyset! (och myset).

  Måste erkänna att jag tappat lite stinget. Min bil är inte nog pålitlig för att en gång i veckan köra 13 mil till min crossfit box… Och i gymmet har jag börjat störa mig så himlarns mycket på folk. Värsta surkärringen som fräser åt smågrabbarna! Springer desto mer… Det är skönt! Mål har jag inga. Kanske borde kladda ned några. Då kanske motivationen hittar tillbaka.

  • Kära nån, 13 mil till boxen!! Då får man allt vara sugen… Har inte du gym i garaget eller nåt? Mer min melodi :-). Iofs inget del med att springa mer, kanske precis vad du behöver just nu och så vaknar lusten efter annat så sakteliga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.