Vabboll

Innan 05 var jag uppe för att köra mörkerpilates i vardagsrummet (fast jag tände både lampa och ljus. Mörkt utomhus bara.). Min buss går strax innan 07 nämligen och jag ska förstås hinna äta frukost och duscha också. Sen insåg vi att Liten bör vara hemma idag efter förkyld natt och just idag passar det bra med hemmajobb för min del. Svårare när man kör lastbil… (fast Barnafadern får vara hemma imorgon om det behövs, då har jag möten).

Änniväj. Om man har en blogg med lite hälsoinriktning så är det obligatoriskt att baka någon form av hälsobollar på vabdagar. Denna regel har jag struntat i hittills, med fara för mitt eget liv. Men eftersom jag igår kom på att jag kanske, eventuellt kan tänka mig att äta något liknande till mellanmål (vilket inte vill säga lite eftersom jag är mer kräsen är en småunge för tillfället) så tänkte jag försöka mig på några sweet balls. Hehe (that’s what got me in trouble in the first place!!).

Så. Hit me med era bästa recept. Jag har ingen aning om vad jag har för ingredienser hemma men eftersom jag då och då får ryck i affären och handlar hem konstigheter som sedan blir liggande eftersom jag inte orkar med själva bakmomentet så är chansen stor att jag har det jag behöver. Sen om det är torkat, mögligt, härsket och ruttet är en annan sak.

I värsta fall kan vi alltid göra helt vanliga chokladbollar.

Oh wait. Det gjorde vi ju igår…

image
Vaddå, gör inte alla bajskorvar av chokladbollssmet? Det tror jag så mycket jag vill på...

Recept, nu please!

4 reaktioner på ”Vabboll

 1. På jakt efter sweet balls? Då har du kommit till rätt person!

  Här kommer ett gäng. Bon appetit!

  Nötrfria choklad- och dadelbollar
  http://lillamatderiven.blogspot.se/2014/11/notfria-dadel-chokladbollar.html

  Mango Cashew Sunshine Bites
  http://lillamatderiven.blogspot.se/2013/11/mango-cashew-sunshine-bites.html

  Snälla godisbollar
  http://lillamatderiven.blogspot.se/2012/01/snalla-godisbollar.html

  Smarta chokladbollar med kakaonibs
  http://lillamatderiven.blogspot.se/2014/04/smarta-chokladbollar-med-kakaonibs.html

  Lakrits- och chokladbollar
  http://lillamatderiven.blogspot.se/2013/05/glutenfria-choklad-och-kikartskakor.html

  Samt ett enkelt kakrecept…
  Glutenfria choklad- och kikärtskakor
  http://lillamatderiven.blogspot.se/2013/05/glutenfria-choklad-och-kikartskakor.html

 2. What’suppar recept till dig. Har två st som är grymma. Jag gör nog en laddning jag med. Har ingen hälsoinriktad blogg men vabbar. Vill ni komma ut och prova kläder förresten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.