Dagens

image

Dagens bästa: Starten! Som var crack of dawn-intervaller på crosstrainer. Lite gravidanpassade men ändå det flåsigaste och svettigaste jag gjort förutom att kräkas på flera månader. BFL-intervaller förstås (plus extra uppvärmning och nedvarvning). I love them! Endorfiner överallt. Vilket visade sig behövas.

Dagens långbänk: Möte på möte på möte. På det sista behövde jag tack o lov inte hålla i taktpinnen, höll på att somna sittande. Inte klokt vilken energi det tar! Men bra feedback och beslut som jag high five:ade inombords. Bra halv arbetsdag!

Dagens ”lite dum i huvudet är jag nog. Eller mycket.”: Jag är en mamma. En mamma vill för det mesta vara snäll mot sina barn. Så när barnen vid lämningen imorse grät och klängde sig fast i mig (det händer ALDRIG, fattar inte vad som flög i dem) så lovade jag dem att hämta dem direkt efter skolans slut för att de inte skulle behöva längta så länge… Snällt va? Jag är ju ändå sjukskriven och ligger bara i sängen på eftermiddagen… Ja, just det. Det finns en anledning till det. Så, övertrött och kräkfärdig mamma som behöver vila och två hungriga barn som dessutom på en eftermiddag byter personligheter totalt och bråkar och kivas om allt = totalt sammanbrott från moderns sida. Med facit i hand hade de haft de bättre på förskolan och fritids. Där är det troligtvis ingen som skriker på dem och gråter sig hickig för att hen bara vill få såååhåååva. Troligtvis.

Dagens förlåt: Ganska snart efter ovanstående sammanbrott. Som uppenbarligen hade effekt för nu leker de så bra så tillsammans. Kanske ska tipsa pedagogerna?

Dagens mest efterlängtade: Barnafadern. Alla håller med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.