Energisparande

Idag jobbar jag hemifrån en stund. Sparar energi som annars skulle gå till piffning, transport och kollegialt umgänge för att orka lite städning och adventsförberedelser. Det finns en viss frustration (okej, jättestor frustration) över att jag har så få ”upp-timmar” per dag (det vill säga aktiva timmar, i upprätt tillstånd). De räcker till vardags till att jobba halvtid och sen inte mycket längre. Sakerna jag vill göra utanför jobbet blir helt enkelt lagda på en hög som jag får ta tag i till våren. Men då passar det inte så värst bra med adventsstök.

Så. Pyjamasyoga, få iväg Stor till skolan och ställa Liten vid diskbänken där hon gör ”sursoppa med lakrits på”, finkaffe i koppen och julmusik ur högtalaren. Den fina bluetooth-Bosen som jag skuldsatt flera kommande månaders egopengar för att köpa till Barnafadern i födelsedagspresent. För det är han värd. Och kanske ville jag ha den lika mycket själv…

image

…och DÄR fick VPN:en kontakt. Dags att jobba!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.