Good thinking / Bad thinking

Good thinking:
Samhällets härliga konditori meddelade igår på sin Facebook-sida att det äntligen är dags för lussekatter. Så till efterrätt idag blev det givetvis gyllene snurror och varm choklad med vispgrädde. Jag menar, finns det något annat sätt att göra det på? Och säg inte ”baka själv” för då gör jag slut.

image

Barnen gillar tydligen inte lussekatter så de fick kanelbullar. Stor pimpade grädden med chokladsås. Mammas dotter!

image

Mina finsmakare till barn fick Oboy i kopparna. Jag slog till på mörk drickchoklad från Åres Chokladfabrik. Den har stått i skåpet länge, jag dricker inte varm choklad särskilt ofta. Men jag kan ha dragit igång ett nytt sug nu..

Bad thinking:
Det blir ju ganska många timmar i sängen varje dygn. Cirka 16 timmar i regel. En del av dem sover jag förstås men annars blir det en del film och serier. Idag genomsökte jag Netflix efter något härligt och lättsamt. Gärna juligt. Så där puttrigt amerikanskt avkopplande. Valet föll på American Horror Story (nej, inga av mina kriterier uppfylldes. Förutom ”amerikanskt” möjligen.) och jag såg de första tre avsnitten i ett sträck. Alltså, good thinking för spännande och välgjort (och Dylan McDermot ligger alltid på min frikortslista). Men bad thinking för att jag kanske inte kommer kunna somna ikväll. ”Å jaja, det var farligt” som gammelfaster Ester skulle sagt.
image

12 reaktioner på ”Good thinking / Bad thinking

  1. Åhh lussekatter 😋 äter inte mycket ”bakverk” men en lussekatt går ner.
    Måste börja titta på den serien. Låter spännande (kanske fööör spännande) 🙈
    Kram

  2. Du jag har tänkt på en sak sedan du berättade om din HG. Hur reagerar dina barn? Jag har själv inte barn och jag vet inte ens varför jag undrar, men den tanken slog mig och nu tänker jag på det varje gång du skriver om hur du mår osv. I all välmening alltså, jag bara tänkte att barn reagerar ju ofta på att ett syskon kommer, tänkte om reaktionen är större när bebis i mage = mamma inte mår bra. 🙂 Hoppas du inte misstolkar min fråga, det är i all välmening! Ha det bra, och hoppas du får en bra dag!

  3. Haha skulle aldrig kolla på det där pga skulle aldrig kunna somna igen eftersom jag är sjukt lättskrämd, kolla istället på Sons of Anarchy eller Suits om du inte har sett det än. Eller kanske White Collar. Då har du mycket att kolla ikapp 🙂

    • Suits har jag sett (inte allra senaste avsnitten än, måste se med maken…) och soa har jag fått tips på men inte orkat. Ville ju ha snällt och småputtrigt ju! 🙂 Hinner nog se alla säsonger av soa, white collar, dexter, breaking bad, sopranos och typ kvinnofängelset innan den här bebisen kommer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.