Lördagslycka

Nu ska ni få höra så att öronen trillar av!

Jag har haft träningskläder på mig idag!!

En släkting mailade i veckan för att få lite komma-igång-med-träning-tips och svältfödd som jag är så svarade jag med ungefär trehundra sidor text och avslutade med ”kom hit, för sjuttsingen, så visar jag så gott jag kan”.

Så idag var hon här och dagen till ära satte jag på mig träningskläder. Först drack vi kaffe och åt bulle för balans är viktigt ni vet. Sen tillbringade vi nästan två timmar med att prata träning, testa övningar och tipsa åt höger och vänster om det mesta.

Barnafadern fick visa en del övningar (typ utfall ty särar jag på benen så mycket så går jag likt en gammal barbie mitt itu). Jag blev flåsig av att visa rörlighetsövningar som uppvärmning. Sen försökte jag göra armhävningar på knä och kom precis ingenstans.

Eller jo. Jag kom ner.

Och trots att jag bara gjorde typ fyra knäböj (utan vikt), och tre höftlyft (utan vikt), och typ lika många (få) axelpressar och hantelroddar och pullovers osv så är kroppen nu härligt mör och endorfinerna dansar schottis i kroppen. Ja, jag mår illa också men det gör jag ju ändå… Ska jag göra det igen imorgon?

Ja!

Fast utan adept och med något fler repetitioner då. I kanske en kvart eller så. Allt är mer än jag gjort de senaste månaderna!

8 reaktioner på ”Lördagslycka

  1. Stort JÄTTETACK för hjälpen! Du var grym! På ett positivt sätt. Det var jättekul och jättejobbigt och idag känner jag mig stolt och som en gammal kärring eftersom jag knappt kan röra mig…Många ”och” blev det! KRAM

  2. Hejja!!! Jag kanske ska ta och göra som du imorgon… Ta på mig träningskläder menar jag. Och svettas i en kvart eller så, det är banne mig på tiden!

    • …och har man skådat! Träningskläder på som ledde till morgonpromenad och senare (eftersom jag ändå inte hade bytt om) till 45 min på gymmet!!! ”Geggade” i bästa Beata-tjata stil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.