En gång är ingen gång osv osv

Men två gånger kanske är början på något bra?

Så väljer i alla fall jag att tolka gårdagens och dagens yogapass. Inte mycket men bara att rulla ut mattan och sträcka och tänja lite gör små underverk för en kropp som mest ligger ner. Och för ett huvud som i lördags protesterade genom ett praktfullt migränanfall. Migrän med illamående och ljud- och ljudkänslighet är inte roligt i vanliga fall. Men ovanpå hyperemesis-illamåendet och dessutom förbud mot smärtstillande? Väldigt o-roligt, minst sagt.

Det sa knak och knarr och gnissel och jag svettades och flåsade trots de lugna flödena. Ett par månader utan något som helst konditionsfrämjande får konsekvenser…

image

Mitt ödmjuka mål är att rulla ut mattan varje dag den här veckan. Jag börjar så och håller tummarna för mer. Idag har jag fått en ny medicin utskriven tack vare en experimentvillig läkare. I min dröm blir jag symptomfri och kan träna och leva mer som vanligt. To be continued!

6 reaktioner på ”En gång är ingen gång osv osv

  1. Två är bra! Heja dig 🙂 Jag är också lite mer på gång med yogan igen. Det känns bra, även om kroppen också är ovan och mer stel och orörlig än vanligt. Det är inte svårt att längta efter sin gamla kropp 😉

    • Tre gånger nu! Nej, det är verkligen inte svårt att längta efter sin vanliga kropp och dess normala funktioner… Men det är ju en tidsbegränsad period! Men jag tittar lite avundsjukt på såna som typ crossfitar sig igenom graviditeten (läste du om hon tävlingscrossfitbruden som upptäckte att hon var gravid i v 26?! Orättvist!!)

  2. Du är ju suverän som ens tänker träning. Bra tjejen! All cred till dig. Och jag håller tummarna att den nya medicinen är magisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.