Tuesday afternoon

De senaste två månaderna har jag bokat fyra frisörtider och avbokat lika många. Jag orkar inte sitta upp så länge efter en arbetsdag och jag kan inte gärna ta ledigt för att orka gå till frisören… Dessutom är jag osäker på hur jag ska klara salongslukterna. Men nog märks det att jag inte fixar barret sedan maj. Det som inte är solblekt sedan sommaren är en tjusig råttfärgad utväxt med många gråa strån…

image

Men jag struntar i min egen spegelbild för tillfället och fokuserar på någon helt annan. Mr Darcy… Jag ska inte gå så långt som att påstå att han botar illamående men viss lindring ger hans uppenbarelse i alla fall. Särskilt när han kliver upp ur dammen iklädd den där vita skjortan… BBC-versionen ska det vara, med Colin Firth så klart!

image

Hår och Austen. Sådant ägnar jag mig åt på soffan (omväxling förnöjer!!) denna eftermiddag.

9 reaktioner på ”Tuesday afternoon

  1. Jag har inte ens sett versionen med Colin Firth, bara den med Keira Knighley och den ÄLSKAR jag. Har sett den så många gånger att jag tappat räkningen..

  2. Vågar du lämna håret i mina händer kan jag ge det ett försök. Slitna toppar kan jag nog rå på åtminstone…. Färga också, men det luktar ju även om man gör det hemma.

  3. Din stackare. Hade jag varit frisör och bott närmre dig hade jag med glädje kommit och klipp till dig 💇😉 ja tv-serier gör verkligen livet lite lättare när man är sjuk. Har blivit bekant med släkten MacKenzies. Jamie gjorde verkligen mitt febriga tillstånd bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.