36

Hurra för mig idag! Uppvaktad med frukostbricka och paket och sedan har jag i vanlig ordning blivit behandlad som en prinsessa hela dagen.

Lillasysteryster med familj kom med blommor och presenter och hjälpande händer. Det är bra med gäster som står ut med en värdinna som med jämna mellanrum försvinner till sovrummet för att stävja illamåendet medelst öronproppar, ögonmask och en tupplur.

image
Eftersom jag tillbringar 16plus timmar per dag i sängen har jag fyllt den med fluffiga kuddar, extra täcken och nya fräscha lakan. It's the little things.

Och det är härligt att vara födelsedagsbarnet när man kommer ner från en av tupplurarna och finner utemöblerna undanstuvade, ljungen planterad i krukor och svågrar i full färd med att hänga upp lampor.

image
Mitt gym är numera matsal. Bordet ska få en ny, rejäl och mer rustik table top och stolarna ska målas. Men vi njuter redan nu av att få plats med gäster!

Jag har också blivit påmind om hur det är att ha en ettåring i huset. Det tog ungefär fem minuter från det att yngste systersonen kom innanför dörren tills alla mina små stilleben och krimskrams var flyttat till en säkrare plats…

image

Sedan ett par timmar är jag tillbaka i sängen. Det krävdes en rejäl stund av tystnad och mörker för att komma ner några snäpp på illamåendeskalan och jag missade efterrätten och hejdå-kramarna. Nu drar jag ur det sista ur födelsedagsmyset med fruktsallad och Grey’s Anatomy. Kanske känns det här tillståndet inte så välsignat alla gånger men jag är i allra högsta grad en välsignad 36-åring.

image

10 reaktioner på ”36

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.