Vabtastic

Idag är jag hemma med en prickig liten korv. Vattkopporna upptäckte vi i fredags och efter en ganska hängig helg är hon nu rätt pigg men hålls hemma denna vecka så att prickarna torkar ut innan fraternisering på förskolan. Liten är enkel att pleasa så vi har haft en skön dag och jag har kunnat lägga dagens okej timmar (de jag vanligtvis spenderar på jobbet) med att fixa lite hemma.

Vi pyjamasmyste fortfarande när vi vinkade av Stor som cyklar själv till skolan. Efter ett tag tog vi dock en snabb sväng till affären där vi bland annat införskaffade såna här nödvändigheter.

image

Jag har i och för sig inte kunnat dricka kolsyrat sedan jag blev preggers men jag blir ändå glad i hjärtat av att ha de här i kylskåpet.

Jag bytte ut gamla trasiga utelampor, konstaterade att det var för regnigt för att orka plantera den inköpta ljungen och städade lite. Sedan lekte vi runt lite med möblering av vardagsrummet, foglossning till trots.

image

Ja, det var mest jag som drog runt möbler. Liten sov i soffan… Inte det minsta störd av att jag flyttade på den ibland. Tror kanske jag hittat en bra placering nu. Inte den på bilden dock!

Sen stekte jag pannkakor i tron att doften skulle väcka Liten. Det funkade inte, jag hann äta själv i lugn och ro innan hon lurvade upp.

image

Visst händer det (pre preggers i alla fall) att jag gör proteinpannkakor eller -våfflor men oftast gör vi helt vanliga pannkakor och äter med helt vanlig sylt. Den enda skillnaden mot originalreceptet är att jag dubblar mängden ägg och minskar mängden mjölk.

Nu ligger jag återigen i sängen och tar hand om dagens mindre okej timmar. Rätt nöjd ändå, och på fredag har jag ännu en vabtastic dag att se fram emot!

2 reaktioner på ”Vabtastic

  1. När mina små sover är de precis så, kan nog ha en konsert i huset utan att de vaknar.
    Hoppas inte att du tagit ut dig totalt nu så du mår jättedåligt i morgon. Ta hand om er och krya på liten ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.