En förlösande känsla

Den när man bestämmer sig för att släppa ut magen, klä den i omfamnande gravidbyxor och bara relaxa. Fantastiskt skön känsla. Vecka 12, nu tänker jag inte vara det minsta hemlig längre!

image

Sedan plusset har jag använt ett par stretchjeans a la mjukistyg, ett par byxor med resår och enstaka klänningar. Igår kom mitt lilla paket med gravidjeans, svarta leggings och strumpbyxor. Allt med plats för magen. Jag kör alltid på såna där med meterbred trikå så man drar upp ända till brösten typ. Pallar inte linningar som skaver på ”undermagen” och retar till sammandragningar. Fördelen är att tyget samlar in fluffet och formar det till en mer gravidliknande kula. För let’s be honest – livmodern är typ som en apelsin nu, resten är vaddering.

Ett tips, oavsett kroppsstatus. Kavajen i grått mjukistyg på bilden ovan är bara bäst. Från favvoplejset House of Lola och liksom kontorssnygg och slappvänlig på samma gång. Använder aldrig stela kavajer längre, de blir ju som en tvångströja framför datorn. Och om intresseklubben sitter med pennorna redo: gravidjeansen är från HM, blusen är från MQ, linnet under ifrån Lindex, bootsen flera år gamla från Nilson (Clarks). Kvinnan är nykräkt och ofixad men åtminstone på väg till jobbet nu.

11 reaktioner på ”En förlösande känsla

  1. Stort grattis till graviditeten. =) Nu i oktober är 1 år sedan jag ”upptäckte” min trea graviditet. Bara lukten av höst nu får mig att må illa, att se din lilla fina gravid mage får mig att må illa igen. Aldrig har jag mått så dåligt som denna graviditet. Bara krämpor och illamånde som gjorde mig sängliggande i dagar. MEN vill jag tillägga.. nu är hen här och det är så mysigt. Så kämpa kämpa på, så hoppas vi att allt går bra och är (hrmf) värt det.

  2. Haha det finns så många känslor kring gravidbyxorna. Först blir man så glad för att det är bekvämt och man kan stolt vissa sin växande mage sen tröttnar man liiite efter så många månader av daglig bärande. Men inget slår känslan när man packar dem i lådan ”grejer-att-ge-bort” när man har ens fina bebis i famnen och kan äntligen få på sig vanliga byxor ovanpå rumpan 🙂
    ha en bra dag!

  3. Skönt att vara ohemlig, men jag går fortfarande, i mitten av v 16, och drar in magen på jobbet, och försöker samtidigt gömma den i stora tröjor. Jag ska berätta, nån gång, men det är lite komplicerat …

    • Förstår känslan… min chef och några till har betat i flera veckor pga sjukskrivning och så men jag har inte berättat för alla. Men nu orkar jag inte gömma mer, gravidkläder är för skönt (och avslöjande :-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.