Livstecken

Hej från fröken ”kan inte fatta att jag inte skrivit ett inlägg på två veckor”. Tiden går fort när man har roligt! Eller när man är sjuk… Eller så går den väldigt långsamt då? Hur som helst. Förra veckan låg jag hemma hela långa veckan. Nu jobbar jag men är inte igång med träning än. Inte ens mammamage-appen… Kanske till helgen? Kanske inte. No stress, det blir inte denna kropp glad av. Ligga i sängen och kolla serier och äta kylskåpskalla äppelbitar verkar dock gå bra! Då slipper jag också se hur stökigt det är i hela huset…

Hur mår ni, vad gör ni?

12 reaktioner på ”Livstecken

 1. Krya på dig!
  Tips på serier (på swestream eller swefilmer), The Killing! Ooooh så bra! Och The Unit. Mums!

  Kalla äppelbitar rullade i kanel och socker eller stevia. Ännu mera mums!

 2. Krya på dig! Du kanske kan komma med lite tips på bra serier? Med tredje dagissmittan den här hösten på intågande befarar jag att det kommer att bli en del seriegluttande den närmaste tiden..

 3. Skönt att höra att du lever, var lite orolig 😉 Vi (läs familjen) har just fått en smäll till. Som om det inte vore nog nu. Ingen sjukdom som tur är men ändå tråkigheter. Försöker vända det till något positivt men det är lite ebb i positiva tankar just nu.

 4. Undrade just vart du hade tagit vägen. Är med sjuk. Surt med tanke på att jag var så peppad på lite nytt träningsupplägg och jag hade gjort massa matlådor för att hålla mig till planen.
  Krya på dig och skynda långsamt.

 5. Krya på dig! Tycker att no stress och serier låter alldeles utmärkt. Men jag saknar dina inlägg, det gör jag ju. Men no stress, som sagt 😉

 6. Hej! Jag mår bra nu. Lite smått förkyld förra veckan och hann redan bli nervös hur det ska gå med min halvmara på lördag. Men nu är jag frisk och hoppas att loppet går bra.
  Har återupplivat bloggen. Det blev en lång paus. Får om jag får den att hållas vid liv nu 😉
  Och snart ska jag börja styrketräna igen! Jippii, har saknat det. Visst har jag gått till gymmet 2-3 dagar i veckan men inte tränat på som vanligt. Nu har jag inte varit där på över en vecka. Nu springer jag min halvmara på lördag och sen är det gym som gäller.
  Kram på dig!

  • Ohhh grattis! Hoppas illamåendet försvinner fort! Jag var också riktig dålig dem första 14 veckor för min sista gravididet. Jag vet hur tråkigt det är när man inte orkar göra nåt och inte känner igen sig. Men det går över! Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.