Kettlebellkurs och nya insikter

image

Tio härliga deltagare. En suverän coach i Betty med lika suverän hjälpcoach i Martin och en rätt häftig lokal. Resultatet blev en riktigt bra och lärorik kurs med timmar av tekniknötning följt av ett avslutande intensivt pass. I sin tur följt av nakenbad. Men det får ni inga bilder på…

image

Möra och endorfinglada åt vi sedan mängder av mat och fick möjlighet att shoppa House of Lola-kläder. Jag är glad att jag hade nära hem och slapp köra till Karlstad, Linköping, Hällingsjö eller Växjö… Men tack alla som kom!!

Jag har tappat räkningen på antalet kettlebellkurser jag gått. Detta var sjunde eller åttonde och då har jag inte räknat privatcoachningen jag fått av Betty i inofficiella sammanhang. Ändå får jag alltid flera aha-upplevelser! Igår insåg jag med full kraft det jag anat (men inte riktigt orkat engagera mig i) – att jag har svårt att aktivera de djupa magmusklerna och släpper dem snabbt för att jag blir trött. Jag började också inse hur det ska kännas med rätt aktivering av bålen, benen, latsen… Och hur utmattande det är! Och därmed fick jag också kommande månaders fokus serverat på silverfat. Återkommer om det! September månad inleds nämligen med välförtjänt vilodag.

image
Här har jag släppt magstödet... Ser ni?

9 reaktioner på ”Kettlebellkurs och nya insikter

  1. Kul med kettlebellskurs! Jag har tränat med kettlebells alldeles för lite och vill göra det mer!!!

  2. Riktigt bra kurs. Håller med dig där, jag har också varit på flera med Betty men lärde mig ändå mycket nytt. Tack för en fin och riktigt bra dag! kram

  3. ”Riktig” kettlebell är så himlarna kul! Jag är oxå en Spartan som Betty och det är bästa sättet att lära sig kettlebells. Jag har gått olika utbildnigar men ingen kommer upp i den kvalitén. Tummen upp!

  4. Men hur coolt?

    Det är lite av en dröm det där, kettlebellkurs med Betty. Det är däremot lååååångt mellan Västerbotten och Småland men rätt vad det är så…

    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.