Okej, jag ger mig.

Det är dags att ge upp. Jag är besegrad. Ett visst hopp när jag fortfarande, kanske kan det slå om framöver? Men till dess resignerar jag inför det faktum att det är höstigt och kallt.

Höstjackan är framme och med råge invigd. Till och med lite för kall, får komplettera med kofta eller fleece på morgonen.

Imorse funderade jag på handskar men bestämde mig för att bita ihop lite till.

De koralliga och somriga lacken får ge vika till förmån för murrigare nyanser.

Bara ben och ballerinaskor? Närå, här får pälsen växa och bootsen plockas fram. Nya raggsockor behöver jag också införskaffa…

2014-08-26 11.09.40
Värmer händer på tekoppen och funderar på om jag ska vira om mig min nöd-poncho…

Hur har ni det denna sista augusti-tisdag? Jag ska värma upp mig lite med en lunchpromenad för solen lyser i alla fall!

9 reaktioner på ”Okej, jag ger mig.

  1. Har också plockat fram höstjackan och har drabbats av intensiv jag-har-inget-att-ha-på-mig-när-jag-inte-kan-ha-shorts-panik. (Detsamma gäller även barnen bör tilläggas. Sexåringen hade tre par byxor som passade efter sommaren, hej flaggstång!)

    Har haft ett strulande knä under några veckor men det börjar bli bättre. Min löpcoachinvestering kom kanske i antingen helt rätt eller helt fel tid. Vettig rehab och bra styrkepass blir det istället för löpcoaching. Har en startplats på halvmaraton i Sthlm om tre veckor men jag tror att det blir shopping istället för löpning som det känns nu… Kram!

  2. Jackan framme här med. Väldigt trött tisdag. Men snart middag hos grannen och när barnen sover ska jag köra första passet i Lofsangruppen, första Betty-passet. DET ska bli kul (och säkert jobbigt 😉 )

  3. Jag ska på en jobbintervju ikväll. Det gör mig lite nervös, så jag har boxat på min säck och tagit ett längre cykelpass och städat huset, plus ändrat om lite för att få ”extra” träning. Ska bli kul att höra vad mannen tycker om förändringen… 🙂 Det är vad jag gör denna sista tisdag i augusti…

  4. Va fan? Här nere i söder springer många fortfarande omkring med bara ben. Har sett en och annan jacka men inte funderat om det är höstmodell eller inte.. Trodde ni norrut var tuffare. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.