Veckan som nästan gått

Å vips så är det fredag och jag ba

Va?

Vad hände?

Vardagen hände. Jobb och skolstart och middagsfix och jobbfokus och sånt hände.

Men om ni är extremt nyfikna på vad jag har gjort i veckan så kan jag berätta att:

Jag har tränat lite.

image
Överkropp i måndags, HIIT i onsdags, ben idag.

Jag har försökt sova mycket. Så mycket jag bara kan, faktiskt. Så jag lägger mig tidigt men varje natt blir jag väckt av barn som drömmer mardrömmar/kissat ner sig/sparkar mig i ansiktet och sen tar det en timme eller tre innan jag somnar om och så blir totalsovtiden inte så mycket att skryta med ändå.
Jag har haft besök av mina päron en sväng.
Jag har tittat på ganska många avsnitt av Pretty Little Liars. Så till den milda grad att Liten nu börjar hänga med rätt bra i storyn med ”flickorna” (Är hon inte försvunnen nu mamma? Har de hittat henne? Varför är han arg?).
Jag har försökt ha en klädutmaning där jag skulle testa nya kombos och gärna använda kläder som jag inte använt på länge. Som ett förstadium till att rensa ut sånt jag inte gillar. Resultatet blev en ganska splittrad vecka, klädmässigt.

image
Här hade jag skrivit om att känna sig schizofren, som en synonym till splittrad vilket ju är fel, något jag vet och något en läsare påpekade. Så jag har ändrat. Jag menar splittrad eller spretig. Som att köra preppy en dag, helsvart med häng en dag och lite gulligt med blus och röda klackar en annan dag. Ni skulle sett hippie-boho-stilen jag inledde veckan med!

Jag är på väg till Stockholm. Bara så där, typ. Lite häng med Barnafaderns systrar med kids och sova i lillebrors nya lägenhet för det gör inte han (eller hans fru). Jag har med mig träningskläder och har googlat fram att det ska finnas ett utegym i närheten så nu hoppas jag på uppehåll i regnandet. Och närliggande frukostöppet café med typ…croissanter, surdeg och pannkakor. För här ska icke lagas mat och fixas matsäckar. Jag har krävt all inclusive av Barnafadern! Oregn skulle också underlätta kusinlek utomhus. För vad gör man med ett drös ungar i ett regnigt Stockholm när allas lägenheter är jättesmå? Säg inte Junibacken, been there done that (och hur fint det än är så är det PROPPAT med folk regniga dagar).

Hörs. Om nån vecka eller tre eller imorgon.

8 reaktioner på ”Veckan som nästan gått

  1. Alla outfits är supersnygga men den till höger är riktigt snygg. Kanske för att du ler också, ett leende gör ju allt bättre 🙂
    Jobb, vabb, för lite sömn och väldigt lite träning, så såg min vecka ut.
    Och nu blev det pizza till middag och då får vi kolla blodsocker på E varannan timme i natt, smart val va? 😉

  2. Finns ju så många fler bra muséer i Sthlm. Naturhistoriska, tekniska, nordiska, historiska samt musik- och teatermuséet är några av våra favoriter. Och Moderna förstås. Och fotografiska, fast de har inte någon barnverksamhet.

  3. Nej, du borde inte använda schizofren som en synonym för splittrad. Det vanligaste symtomet vid schizofreni är inte personlighetsklyvning utan vanföreställningar, ofta paranoida och väldigt otäcka. Som upplevelsen att det kryper någon i väggarna som tänker komma ut och skära ut ens organ. Eller känslan av att det kryper råttor runt en som gnager på en. Och även om ordet låter kul så är det inget kul med schizofreni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.