Augusti är också en sommarmånad!

Jo man tackar… Kanske i kalendern men här i min del av landet blev det rätt höstigt snabbt i augusti och idag är det liksom höststorm och regn på tvären och tända ljus och Beatatjata under ett täcke.

Gör inget. Jag gillar höst och semestern var fantastisk. Fast om vi nu kör oktoberväder i augusti kanske vi kan få extra långt septemberväder sen? För erkänn att september är bäst änå (juli räknas inte :-)).

Tecken på att jag börjar finna mig tillrätta med hösten, ja till och med omfamna den:

Plötsligt sug efter Pretty Little Liars. Jag har inte sett serien på typ ett år (let’s face it, den är inte särskilt bra utan faller mer in under principen ”du kan fastna för vilken serie som helst om du ger det fem avsnitt”). Där är ett liksom alltid lite höstigt. Lite stormar och regn och trenchcoats, eller krispiga dagar med en sjal över den lilla skinnjackan.

Plötsligt sug efter pulled pork och böff börgintjång och sånt. Höstigt och mustigt.

Plötsligt sug efter nya raggsockor och doftljus och ett färdigfixat vardagsrum så att vi kan mysa till det med kuddar och filtar och så.

Hur höstar ni till det?

2 reaktioner på ”Augusti är också en sommarmånad!

  1. Tände ljus för första gången sedan i vintras nu ikväll, tänker tanken att jag ska börja dricka mer te (och gör mig en kopp kaffe) och så längtar jag liiite efter höstrutinerna igen. Lite så höstar jag till det. Just nu alltså, jag tar gärna ett par riktigt fina sensommardagar och en brittsommar först!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.