14 pass på 14 dagar

Jobbstart och chocken när jag inser att just det, det är så HÄR trött jag blir av att jobba! Fokus är på jobb (det är roligt! Det går bra!), familj och återhämtning. Aka sömn. Och träning, förstås. En viktig del för att jag ska känna mig återhämtad och utvilad är att låta kroppen ta ut sig fysiskt ibland. Ett inlägg om hur jag lagt upp träningen i augusti kommer.

image

Så, jag ligger i fas med min lilla utmaning om 30 pass på 30 dagar. Några dagar har det blivit dubbelpass, andra dagar helvila. Jag ser till att komma ut på en lunchpromenad i vilket fall som helst, det mår jag bra av.

Och så testar jag att ta små vilopauser mellan krävande uppgifter eller långa möten.  Tidigare har de pauserna varit att bläddra igenom instagram eller slänga iväg ett blogginlägg. Nu sätter jag mig i en fåtölj i vilorummet och yoga-andas lite, blundar och slappnar av. Känns bra!

Hur har ni det?

image
Raka marklyft på morgonens benpass. Den där nacken ska jag nog akta va..?

7 reaktioner på ”14 pass på 14 dagar

  • Äventyrligt jobb minst sagt! hoppas du njuter av helg nu. Och jag hade ont i nacken hela dagen så jag ska nog komma ihåg att vara försiktig nästa gång…

 1. Samma här. Tyvärr är jag så trött efter jobbet så träning har det blivit dåligt med. Jobbar 75% nu och ska jag ha någon form av lugn och ro så kan jag bara ta en halvtimmes lunch. Annars är jag inte hemma före resten av familjen och då blir det ingen tid för återhämtning i alla fall. Känns som ett stort steg att gå från 50 till 75%. (Tyvärr)
  Du är grym som får in alla de där passen!

  • Förstår att det är ett stort steg och det känns inte riktigt bra får jag säga, med tanke på vad jag vet i alla fall. Hoppas du kan ha en bra dialog med läkare och arbetsgivare så att du kan backa om det behövs! Den där återhämtningen är så svår.

   Och huruvida jag får in alla pass återstår att se men för mig är det skönt, just nu iaf, att även kort räknas lika mycket som långt :-).

 2. Galet tempo på jobbet. Har nästan lite hicka men imorgon är det fredag:) Däremot är jag väldigt stark i gymmet och är bättre på nästan allt trots + 4kg sedan sommaren. Jag tror att jag behåller mina 4 kg och fortsätter att vara stark:) Kram

 3. Hmmm… sitter i en vilofotölj och slänger iväg ett blogginlägg 😉

  Är också tillbaka på jobbet sedan två veckor och jisses vad det går. Fort. Det här med att växla tempo alltså… Men det går bra. Och det är roligt. Och det är på något underligt sätt avkopplande att jobba. Tillbaka till rutiner, till att-göra-listor och bocka av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.