Shakeology

Jag gillar att dricka mina mellanmål faktiskt. Många äter hellre sina kalorier och jag skulle aldrig kunna ersätta ett huvudmål med något flytande men mellan målen är det smidigt. Det känns också lättare att ta med en termosmugg med en smoothie i till ett möte än att sitta och skala ägg och prata med munnen full med mat… Men det kanske bara är jag?

Igår gjorde jag en dubbel laddning av min favvosmoothie efter mitt gympass. Pina Colada. Riktigt söt och smaskig! Ett glas drack jag upp direkt, resten hamnade i termosmuggen och är med på första jobbdagen. Tycker allt att jag är värd något sött och smaskigt just idag…

If you like Pina Coladas and getting caught in the rain
If you like Pina Coladas and getting caught in the rain

Hur som helst. På Instagram följer jag en massa amerikanska inspiratörer och många av dem är så kallade Beach Body coaches och gör ofta reklam för Shakeology. Har ni sett? Det är en måltidsersättning som tydligen innehåller en himla massa nyttigheter och gör dig smal, frisk, stark och walking on sunshine with a unicorn. Typ. I videon nedan förklarar P90x-skaparen Tony Horton (på underbart amerikanskt vis) konceptet. Jag måste erkänna att jag är nyfiken! Inte för viktminskning eller för att skippa middagen utan som just drickbart mellanmål.

Men det kanske bara är ett glorifierat proteinpulver? Är det någon som testat eller vet något mer om Shakeology?

9 reaktioner på ”Shakeology

  1. Tror inte på proteinpulver och sånt där men jag dricker hellre min mat än tuggar den. 😀 Ska sanningen fram är mat bara bränsle för mig. Den ska vara energirik och lätt att svälja.
    Älskar drickyoghurt när jag behöver snabb ennergi eller ett mellanmål.

    • Jag gillar iofs mat… :-). Använder proteinpulver då och då, särskilt efter träning orkar jag sällan äta direkt (förutom efter morgonträning men då kör jag ju på fastande mage). Jag dricker gärna ett rejält glas mjölk om det behöver gå snabbt. Drickyoghurt är ingen favorit…

  2. Jag följer nån på FB som säljer sånt där och swear by it. Jag är nyfiken jag med, av samma anledning som dig. Men eftersom jag fortfarande ammar vill jag inte experimentera med detta just nu…Men jag hör av mig om jag får nån bra fakta att dela!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.