Saker jag googlar

Sista semesterdagarna ägnas åt hemmafix. Barnafadern fortsätter med husmålningen (nej, det tar aldrig slut!) och jag städar och sorterar mig igenom skåp, lådor och rum. Och skrapar lite färg och lagar mat och kanske eventuellt tar osanktionerade datorpauser när ingen ser…

Inser att jag lätt hamnar i tankefällan att vi alltid kommer vara lediga och ha ork till husfix. För listorna på saker jag tycker vi ska göra växer och jag har återupplivat mitt gamla Pinterest-konto för att få inspiration till heminredning (!) och jag googlar saker som:

  • Kan man måla laminatgolv?
  • Måla husgrund
  • Lägga om befintliga plattor
  • Måla bord i ekfanér
  • Bygga friggebod

And then some.

Ett par veckor tillbaka i arbetslivet kommer nog råda bot på det mesta, don´t you think? Imorgon tvingar jag i alla fall familjen till heldagsvila vid en sjö. På måndag eftermiddag börjar Barnafadern jobba och på tisdag är det min tur. Bring it!

3 reaktioner på ”Saker jag googlar

  1. Vi (läs jag) har en massa husfix att ta tag i. En källare i totalt kaos garderober i oordning och husväggar att måla. Men med bara en semestervecka kvar (ensam med barnen) så kan man bara drömma om att komma någonvart. Jobba…hu ryyys det känns inte roligt det heller. Vill bara att sommaren ska börja om igen, typ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.