Saker

Saker jag gjort:

Åkt hem. Allting har en ände osv osv. Jag grät när jag bestämde mig, när vi berättade för mamma och pappa och sen igen när vi lämnade Holmen medelst snipa. Gråtmild much? Väl hemma med värsta uppackningsrejset gjort, storhandling avklarad och tvättmaskinen fylld känns det bara bra. En hel vecka kvar att njuta av, på hemmaplan.

Ätit massor av gotte! Kexchoklad, chips, smågodis… Inget nytt för mig MEN faktiskt första gången på två månader. Först var jag helt sötsaksfri under min fokusmånad i maj-juni. Sen började jag äta fikagotte, glass och sånt men har hållit mig ifrån godis och chips. Sånt jag inte bara äter och njuter av utan också överäter. Chock för systemet let me tell you. Nu blir det sötsaksfritt ett tag igen.

Saker jag inte gjort:
Tränat. På flera dagar. Fem, närmare bestämt. Sån är jag. Flow ett tag, sedan blir det naturlig vila när det behövs. Nu behövdes det. Så flera dagar utan #Svettitretti men det är bra. Det är också för hälsan, faktiskt. Men vilad och klar återstod bara lättja så jag har startat dagen med lite svettig cardio på crosstrainern. Jag måste också träna ben sen, det har jag bestämt. Hold it against me, please!

4 reaktioner på ”Saker

  1. Hemmahemma är också skönt att vara ju. bara vara. heja du, efter lite träningsvila kommer ju motivationen och suget åter smygande!

  2. Såå trevligt och gott att ha er på hemmaplan igen (även om vi nu inte ses förrän på lördag eller söndag… Många ägg som ska drejas först… 😉)

  3. Vi har också åkt hem. Precis landat och packar upp. Men först fika hos mormor och morfar för vi har ju varit borta såååå länge 😉

  4. Jag åkte också hem. Med bebis. Utan de andra tre. Jag ska tillbaka till Sommarstugan. Men just nu är det skönt att landa lite hemma. Även om det är tropisk hetta, den lille vaknade way too early, jag inte tränat på över en vecka och muffinsmagen gör sig påmind och ändå slutar jag inte äta choklad, och kakor. Och lite mer vitt bröd… suck.

    Ha en härlig vecka hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.