Å bilen går bra?

Fick sockerstinnt rop på hjälp från lillasysteryster. Jag kontrar med en busted-bild på kladdkakeätande Beatatjata. Det är ju bara semester typ sex veckor om året! Plus några kring jul och så fredag-lördag-söndag varje vecka..  Eller hur var det?

image
Nä, det är inte enkelt. Det är ironi. Ville bara förtydliga det.

De första veckorna skröt jag över min fina balans. Min  goda vanor grötfrukosten, fräscha salladslunchen och eftermiddagssmoothien. Visserligen gärna ett glas vin till middagen eller glass på stranden men liksom så där 80/20-bra. Sen kom halsont och sen kom pms och sen kom störstasyster och började baka kladdkaka i parti och minut. Och så några dagar utan #Svettitretti och så vidare och så vidare.

Jag går på lust. Igår hade jag lust på långpromenad, havsbad, yogaklass i sjöbod och kettlebellpass. Inga sötsaker men ett glas vin. Idag har jag förlustat mig medelst sovmorgon, kort balkongyoga, båttur, restaurangburgare (med VÄRLDENS godaste pommes frites!), eftermiddagsnap, ett gäng hallongrottor och kladdkaka.

Semester, visst är det härligt!

(Huruvida bilen går bra har jag ingen aning om, jag har inte sett en bil IRL på ett par veckor)

14 reaktioner på ”Å bilen går bra?

  1. Själv fick jag ett litet vänligt påstående från coachen om att ”utfyllnadsmatsfrekvensen är för hög”. Vilket ledde till mindre sammanbrott och att jag nu klarat av min första (av minst 7) sockerfria dagar. PT under hela semestern… Vem i all världen gav mig den briljanta ide’n?!?! 😂

  2. Hahahahaha! Igenkänn på det! Och vad tusan, man lever ju bara en gång ; ) Och semester är det ju bara som sagt 10 veckor om året typ. Av 52. Det är väl 20% ändå? eller nåt. Jag är inte så bra på att räkna…

  3. Jag har också semester, från familjen. Jag jobbar och mannen och barnen är i stugan, men det är ta mig tusan semester att bara behöva ta hand om sig själv. Jag använder min egentid till att hitta balansen igen efter fem dagar i Italien med världens godaste glass och pasta. Återstår att se hur jag lyckas behålla den under roadtripp och campingtur norrut och alla tre barnens födelsedagar under den kommande månaden.

  4. Jag funderar också på semestersocker på bloggen och vardagssocker … Och Beata, tänkte på dig och din nyfikenhet på simning när jag skrev om att simma iben sorgleblank sjö i fjällen i går …

  5. Skönt med reallife inlägg. Höll på att kvävas i stugan i Olofsbo. Full med barn o varmt. Inne iaf 😜. Sov i eftermiddags men kändes sen att jag måste bara UT. Sprang lite drygt 9 km o kände mig genast bättre till mods.
    Tycker du tränar på bra. Ni verkar ha det härligt på Holmén alla i familjen. Alltid ngn som hänger på din trän. Tog med min dotter (11år) o sprang gör ngn vecka sedan. Tänkte hon kan springa så mkt hon orkar på en 2 km slinga o sonen springer ju bäst. Såg knappt röken av henne heller. Snacka om att underskatta dem små.

    Kram Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.