Happy place

Igår pratade jag och en kär vän om våra happy places. Ni vet de där platserna och situationerna man återvänder till när stressmätaren slår i taket, när tandläkaren sätter igång borren eller när krystvärkarna drar igång… Här på Holmen finns de flesta av mina happy places och jag ser till att fylla på förrådet med guldkorn från dem varje sommar. De plockar jag fram och gläds åt när kyla och mörker är här igen.

Igår nattade vi Liten tidigt, hon bad om att få gå och lägga sig vid 19, trött och nöjd efter en heldag med små gulliga kompisar, glass och bad. Barnafadern, Stor och jag tog sedan varsin handduk och traskade iväg ut till det barnovänliga Västerhavet. Vi njöt av den varma kvällssolen, massor av hopp från höga klippor och en stunds njutningsfull stillhet innan vi vände hemåt. Jag tackar Gud för alla mina dagar men vissa tackar jag lite extra för – det här var en av dem.

image

image

 

image

Har du något Happy place?

6 reaktioner på ”Happy place

  1. Å, det ser underbart ut!! Har tyvärr inget happy place men jag älskar hav och vatten…

  2. Mina sådana ställen kretsar ofta kring personer istället. Med rätt människor blir i princip vilken plats som helst en Happy place. Som tex ”mördarbacken” och sjön med dig förra sommaren, en vidunderlig utsikt efter en vandring i en engelsk nationalpark tillsammans med systrarna, en tyst bilfärd till jobbet med maken och sånt där…

  3. Åh, det lät som en fantastiskt fin dag! Mina happy places innehåller, precis som malins, fjäll och hav. Men jag ska försöka tänka mer på det framöver så jag lägger fler dagar på minnet. Ett sätt att ta mer tillvara på dagen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.