16!

Morgonträning är ju min melodi. Vanligtvis. Den här semestern har dock på din höjd innehållit morgonyoga de mornar jag går upp med barnen vid 8-snåret (8!! Sovmorgon redan där!). Övrig träning har hittat en perfekt time slot precis före middagen. Åtminstone de dagar jag inte behöver laga mat. Svettig och härlig parkerar jag mig vanligen vid dukat bord och fyller på musklerna.

Same procedure idag. Heldag på stranden med många bad och mycket bokläsning. Hem till eftermiddagssmoothien och lite chillande i soffan medan moster störstasyster bakade kladdkaka med barnen. Vid halv sex var jag ombytt och slängde runt mina järnkulor. Vid halv sju svettig och gräsligt gräsig vilket innebar att min far tvingade mig att duscha INNAN jag fick sätta mig till bords.

Körde helkroppspasset nedan. De tänkta tre varven på cirka 45 minuter blev dock 2,5 varv på en timme eftersom jag fick sällskap av fem tonårsgrabbar med hundra träningsfrågor. Så jag visade och förklarade och fick tillmälet träningsgudinna. Who am I to argue?! Passet visste vad det tog ändå, jag ligger utslagen i soffan nu med magen full av pasta och väntar på kladdkaka och allsång.

image

Roligast? Att jag utan problem snatchade med 16 kg idag. Jag har inte vågat sedan axeln blev hel utan har jobbat mycket på tekniken med 8 och 12 kg. Nu är jag helt klart redo för att bygga upp styrkan med 16 kg för att sedan bemästra 20, med perfekt form. Asgrymmaste övningen EVER!!

8 reaktioner på ”16!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.