Storträning

Jag suckade irriterat när Stor tjatade om att följa med mig på min löprunda men jag gav med mig ändå, samtidigt som jag mentalt avskrev passet. Tänkte att jag kommer få promenera i snigelfart med en unge som om 300 meter kommer gnälla för att hon är trött.

image

Det gläder mig att jag hade fel. Ungen i fråga svidade om till sina nya träningskläder (huuuur snygga? Födelsedagspresent från farmor!) och vi traskade iväg. Varvade jogging med gång och när hon fick håll lagom till en bra backe placerade jag henne på en bänk medan jag körde fem intervaller – sprintade upp, gick ner. Sedan gick vi vidare, joggade ibland (jag får föra till protokollet att hon inte är långsammare än jag…) och gick ibland. På tillbakavägen stannade vi i backen igen och jag körde sex intervaller. Sista biten hem gick det ganska långsamt. Då passade jag på att gå utfallsgång bredvid henne. 100 steg blev det innan vi placerade oss vid dukat bord och vräkte i oss kyckling, pommes och bea.

image

Vi hann prata, ha roligt OCH jag hade en personlig fotograf med mig. Grymt!

(Följer du mig på Instagram? Där uppdaterar jag flitigt nu – och använder förstås hashtaggen #Svettitretti. Stor filmade, och kommenterade, en av mina intervaller idag. Du hittar mig som Beatatjata_workitout, eller klicka på bilderna i högerspalten.)

5 reaktioner på ”Storträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.