Semester y’all!

image

Vi startar med hagelstorm och 39 graders feber på Liten. Några vaktimmar inatt pga hosta och några Alvedondrogade timmar på jobbet. Men ändå. Semester. Och det där med vädergnäll blev jag botad ifrån en regnig Holmen-sommar för många år sedan. Semester handlar om att vara ledig. Inte om badtemperaturer och soltimmar. Och numera finns ju Netflix!

Nu är även Barnafadern hemkommen och semesterfirare. Jag ska äta mellanmål och läsa bok. Sen ska jag skotta ut bilen och åka till gymmet innan vi äter in sommarlovet med thai-mat. Semester. Bra skit.

8 reaktioner på ”Semester y’all!

  1. Jag är lite avis när jag ligger här i min säng ( med hostkillig hals och dunkande huvud för tredje dagen i rad…) och försöker ladda för min sista jobbdagarna innan semestern. Satsar på tidig start och jobb fem kvart i timmen fram till lunch. Samlar sedan ihop allt med hjälp av kollega och därefter vänder jag hemåt mot storslaget fredagsmys (har Anton lovat…) och 7 veckors ledigt. Käre värld vad jag förtjänar det 😝 (hoppas på att få spendera några av de dagarna med dig…. & S och hennes pålle…) puss

    • Krya på dig! Och NJUUUUT när du lämnar jobbet i eftermiddag… Sån skön känsla, ändå. Avis på dina sju veckor, har bara nästan sex… (veckor, alltså…). Och en sån där heldag i solen vid brengen med träning i hemska backen är ju liksom tradition nu va? Ska bara till holmen lite förstå!

  2. Woho, grattis!! Till semestern alltså, ej feber och hagel, hoppas de bitarna försvinner fort.

  3. Grattis till ledigheten!
    De regniga dagarna är inte dumma alls, då slipper vi ju planera matsäck till stranden och packa ner badkläderna. Och alla dessa badleksaker, och brassestolar…
    Regndagar är riktiga slödagar. Inte dumt alls!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.