Öka, öka, öööka

Jag har gymmat på rätt bra de senaste månaderna. En tröttsvacka under ett par veckor nyligen men nu är jag på’t igen, enligt pyramidupplägget. Jag blir långsamt starkare, är inte direkt en person som gör fantastiska framsteg på kort tid, åtminstone inte så länge jag tränar själv och ”opassad”. Kanske skulle jag våga mer med lite hjälp?

Hur som helst. Nu återstår bara en vecka med gymtillgång och därmed sista veckan på nuvarande upplägg. Målet är att ÖKA. På alla övningar. Köra ett sista pass av varje och utmana mig på varenda övning. Kanske blir det inte ”rätt” antal reps men jag vill bara liksom lämna gymmet inför sommarträningen med någon slags känsla av att jag lämnar som en starkare person…

Imorgon blir det axlar, bröst och triceps. På onsdag rygg och biceps. Slutligen ben på fredag eller lördag. Sen blir det sommarupplägg, återkommer om det!

image
Från dagens benpass. Dessa hemska thrusters sliter jag med... Har fastnat på stångens 20 kilo även om jag är säker på att jag klarar mer. De är bara så sjukt jobbiga att jag inte ens ids försöka... I såna här lägen skulle jag behöva en träningskompis som manar på mig!

4 reaktioner på ”Öka, öka, öööka

  1. Jag får inte till den där. Höll på att mosa en viss del av kroppen när jag försökte sist 😛 Och mina höftböjare är för korta så jag får nog inte ut max av övningen heller. Bra jobbat du, öka öka ööööka!!!

    • Hehe, man kan ju ha på den där kuddgrejen om man vill. Jag tycker det är enklare utan… Jag kommer inte högre än på bilden, också korta höftböjare eller nåt (trots all yoga). Men det tar ändå. Bränner sjukt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.