Intervaller och smilgropar

Elbe tipsade om de här pyramidintervallerna för ett tag sedan och jag testade i helgen. Härligt jobbiga! Jag tog dessutom på mig pulsklockan för en gångs skull och det var smart – den sporrade mig att dra på lite extra och komma över 90% i maxpuls vid några toppar.

20140615_083526
Svettigt!

Senare samma dag (when it rains, it pours) tränade jag på gymmet. Det blev ett litet kombopass för ben och axlar eftersom jag inte kände för mitt vanliga pass. Dammade bland annat av den här gamla godingen eftersom det är en favorit och jag belönar mig själv med roliga övningar efter jobbiga diton. Inte för att den här inte är jobbigt. Den är kuljobbig! Tog i alla fall första bilden nedan och blev lite kär i mitt ben. Tycker jag ser stark ut. Tänkte ”åh, hoppas att det inte bara är ljuset”. Sedan gjorde jag omvända flyes för baksida axel och tog den andra bilden. Flyesen kom inte med men andra saker gjorde det. Då tänkte jag ”Oj, hoppas att det bara är ljuset”.

PhotoGrid_1402990866520
Har ju alltid önskat mig smilgropar ju.

Imorse var jag på gymmet igen (JAG FICK UPP DEN! Kroppen. Ur sängen.) och tog dessa bilder. Samma pose vid två olika platser i rummet. Kamerans vinkel gör att mitt huvud ser förkrympt ut men strunta i det. Ljuset kan verkligen…locka fram saker. På gott och ont, antar jag :-).

PhotoGrid_1402990950915
Jivaroindianerna i Ecuador krympte tydligen huvuden. Bara lite allmänbildande information så här på en tisdag.

Sammanfattning:

 • Intervaller äger.
 • Bra ljussättning äger
 • Dåligt ljus är shit the same, vi är grymma ändå
 • Jag gillar mina ben. Även i shorts.

9 reaktioner på ”Intervaller och smilgropar

 1. Jag blir alltid så glad när jag läser dina inlägg. Du bjuder alltid på dig själv. Ja, ljuset är viktigt för en snygg selfie! 😉

 2. Toksnygg som vanligt. Varit hos läkare idag och fått veta att jag har luftrörsinflammation, 5 dagars kortison mega kur och nya astmamediciner (som inte finns i Sverige på Apotek utan är beställningsvara, me = ginnypig? Jag tror mig nu i alla fall veta (absolut bombsäkert) att på lördag så ska jag träna satan i gatan. Min läkare idiotförklarade mig och sa att jag borde ha dubblerat astmamedicinen för 5 veckor sedan pga blablabla. Vem sjutton har koll på hur många liter luft jag borde ha och har i vanliga fall mm? Jag har INTE TID att tänka på ALLT hela tiden:) Så punkt slut, har inget mer att säga. Puss och kram

  • Åh fy! Det sitter på luftrören alltså, inte konstigt… och sannerligen inte lätt att hålla reda på allt!! Bra att du får medusiner i alla fall. Och det är ok att träna till helgen då? Pössåkläm!

   • OM jag är frisk nog att andas bra (Jag mäter i PEF) så får jag träna. Det positiva är att jag har galet bra blodvärden, typ superfrisk människa som äter och tränar bäst:) (Läkaren sa superbäst i alla fall, han kan ha smickrat lite men..) Jag kollar med dig före jag kör:) Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.