Jag får inte upp den!

Kroppen. Ur sängen. På morgonen.

Jag förbereder allt, som vanligt. Lägger fram träningskläderna, som vanligt. Lägger mig snortidigt, som vanligt. Ställer klockan på okristligt tidigt, som vanligt. Sen vaknar jag, stänger av alarmet, ställer om det och somnar om, som ovanligt.

Men jag tänker att det kanske är snällt mot mig just nu. OCH det har gett upphov till intressanta infall. Som eftermiddagsträningen i trädgården härom dagen. Och idag svepte jag ner kläderna i en väska och tänkte lite nonchalant ”jag kan la träna på lunchen eller efter jobbet”. Lunchträningen utgår dock, jag är för hungrig. Men jag har gjort en deal med mig själv – om jag går till gymmet får jag gå tidigare från jobbet. Annars måste jag stanna kvar och jobba en timme till. Som en egenpåhittad friskvårdstimme. Vore ju lite korkat att säga nej till det…

En sak jag faktiskt fått upp (hehe) är en Youtube-kanal för mitt företag. Mitt, förresten, det är det ju inte… Men ni fattar. Vi drar igång en omfattande rekryteringskampanj nu och det är med darrig hand jag släpper ut mina små fågelungar ur boet, så att säga. En i taget, för säkerhets skull… Jag är i alla fall stolt och glad och måste dela med mig! Råkar ni känna IT-folk så tipsa dem gärna – vi söker folk både i Stockholm och Jönköping!

Som bonus får man ju mig som arbetskamrat. ´Nuff said.

3 reaktioner på ”Jag får inte upp den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.