Bocketibock

Peppen i att ha en hel arbetsdag utan möten! Det är jag, ”Songs to sing in the shower” på Spotify och en att göra-lista som baske mig kommer bli avbockad idag. Gött!

20140610_091215

Och så det här mellanmålet som nu står och bara doftar lite retsamt på mitt nystädade skrivbord. Kärlek i en burk.

20140610_091925

Om ni tycker att det varit väldigt lite träning här på sistone så beror det på att det varit väldigt lite träning här på sistone. Jag har inte tränat på nästan två veckor! Förra veckan blev det ju lite cardio och yoga in the spirit of ta det lite lugnare. Sedan fredags nada. Gymmet besöktes senast *tittar på funbeat* torsdagen 29 maj. Och vet ni, det går alldeles utmärkt. Nu börjar jag bli lite sugen igen, peppen i det då!

Hur mås det?

 

16 reaktioner på ”Bocketibock

 1. Ge dig jänta! Klart du har tränat – kan man träna ”inte på riktigt”? Om du går en sakta promenad, har du då inte gått – för att du inte gick fort? Om du äter slarvigt, har du då inte ätit – för att du inte åt fint? Peppa dig själv som du peppar andra – träning är träning!

  Och, bara för att jag gillar din insida så himla mycket (den du visar här) – så kommenterar jag ditt yttre: så himla snygg du är! Inte en chans att jag skulle bära upp en topp med halsband så snyggt! Ibland vill jag vara du!

  • Jänta! bästa ordet ju :-).

   Jag vet… Har MOTIONERAT lite i alla fall, men inte träningstränat. Lyfta skrot-tränat. Svettats-som-en-galning-tränat :-). Definitionsgrej bara…

   Och tack! Klart du skulle rocka topp och halsband. bara att testa!

   • Jänta är ett grymt bra ord, används alldeles för sällan! Jodå, jag vet hur du menar, vill bara få in lite positivt tänk i jag-har-inte-tränat-ångesten! 🙂

    Nope, jag rockar i topp och armband, men inte halsband, tyvärr. Det blir som att jag har ett halsband som enda plagg, det tar över på nåt sätt. Men armband – de kan jag bära med hedern i behåll 🙂

 2. Tja. Lite same same här. Inte tränat på 1,5 v. Börjar få lite psykbryt nu när jag inser att denna veckan nog oxå blir träningsfri. Not good😱

 3. Jag mår sådär. Förra veckan ont i halsen några dagar, sedan några dagar helt ok och då också gymbesök. Sen igen rinnig näsa, nyser, något kli i halsen. Så ingen träning sen förra fredag. Känns tråkigt, men känner också som du. Att det är helt okej, det går alldeles utmärkt! Fast nu vill jag bli frisk, blir så himla trött av denna förkylning. Vill bara sova!

 4. MEN DÅ HAR DU JU TRÄNAT PÅ TVÅ VECKOR! Beata. Du alltså. Master of nedvärdering. Blubb! I morse höll jag en presentation som jag förberett mycket och efter det – värsta rejset! Allt jobbigt adminplock som jag annars kvävs av ba check-check-check. Så GÖTT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.