Det enda jag längtar efter är att få lata mig

Sitta still utan att tänka på nästa sak som ska göras. Bara vara. Inte vara på väg någonstans. Inte en enda bräda kvar att måla…

Lite lättja fick jag igår i lillasysterysters trädgård. En gnutta försmak av den semester som väntar. Salt i luften, sitta i en stol och bara tjöta med nära och kära. Ungefär så som våra semesterdagar brukar se ut.

Men först väntar tre arbetsveckor till, typ. Lite upphackade eftersom vi pusslar med sommarlovstider för barnen från och med nästa vecka. Och imorgon ska jag till gymmet. Ett ganska kort och försiktigt benpass blir det. För maxning och ut ur bekvämlighetszonen i all ära – jag känner verkligen inte för den där feberfrossande, invalideserande träningsvärken jag får av ett maxpass efter ett träningsuppehåll…

image
Hej hej, hälsar Liten

5 reaktioner på ”Det enda jag längtar efter är att få lata mig

  1. Sötnosar. Hoppas att de sista veckorna går fort och smidigt och att du snaaaaart får semester! Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.