Helgens…

Plankor: Få. Tack o lov att maj är slut! JAG har plankat 20 dagar av 31… Inte direkt varje dag men oftare än noll. Tanken var att nöta ner min avsky mot coreträning. Mission not accomplished. Tycker fortfarande det är urtråkigt! Nu blir det mer kettlebells, yoga, compound moves och de enstaka magpassen när jag blir sugen once in a blue moon. Sjukt mycket roligare och minst lika effektivt. Hoppas jag?

image

Läskigaste: Byggställning. Två som…har respekt…för höjder och 9 meter ställning att bestiga. Vi gjorde som våra könsroller sa åt oss. Barnafadern on top. (Haha! Nu skrattar jag åt att jag är så himla rolig igen! Aldrig a dull moment när jag är med mig själv liksom. Mvh Narcissus).

image

Svettigaste: Ett intervallpass med kettlebells. Skitjobbigt men roligt och snabbt avklarat. 20 minuter kan alla klämma in. Tex strax innan man ska få gäster en lördagkväll. Naturligt rouge ingår i paketet.

image

Göttigaste: Rostat surdegsbröd, aioli, hackad rödlök med dill och räkor. Och färska jordgubbar med vispgrädde efteråt. Jag vill ha meeeer.

Plötsligt händer det: Magsjuka slår till när Barnafadern är hemma! Hurra!! Eller kanske inte hurra för magsjuka men att jag slapp städa upp det själv för en gångs skull…

Plötsligt händer det 2: Har jag gått och blivit en sån där som pysslar med huset? Vi får väl se… Fortsättning följer!

7 reaktioner på ”Helgens…

 1. Åh, nu fick jag extremt längt efter mina kb, jag har i princip helt lagt av med dem. Why, undrar jag nu. Det får bli sommarens grej, kb-träning.

  Helgens bästa: Premiär som fotbollsmorsa. Alltså, snicksnack med andra mammor och pappor vid sidan av fotbollslek för pojkar och flickor födda igår i kvällssolen. Gött mos!

  Helgens skryt: Nytt långpasspers 14km i 6 min/km-tempo. Alltså!!!

  Kram

  • Jag har också varit ifrån kbna länge men nu känns de jättekul! Och perfekt på sommaren, har ju en uppsättning på Holmen också 🙂

   Fotbollsmorsa… Undrar om jag blir en sån, vet inte om jag pallar 😉

   GRYMT härligt skryt, bra jobbat!!

 2. Längtar tills barnen somnat så jag kan prova det här passet… Är det 1 minut på varje övning alltså? Jag behöver nog lägga in några sekunders vila mellan varje….

  • Äh, insåg att jag inte alla ville vänta tills barnen sov. Då vill jag ju njuta av lugnet och läsa min bok som jag totalt fastnat i…. Mutade med en film (de behövde ju ändå ta det lugnt en liten stund) och skapade en halvtimme där jag kunde ägna mig åt valfri aktivietet och hepp! Så var träningen avklarad för idag. Denna den första juni som jag intalar mig ska vara vändpunkten i detta dekadansens ekorrhjul. Den som lever får se….

   • GRYM är du! Och ja, juni är sannerligen vändpunkten… Jag kör fokuserat till 28 juni. Inga sötsaker, massor av bra mat, en hel del träning… Är du på?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.