Natti!

Igår började jag räkna ner tiden till läggdags redan vid lunch. Jag var så trött, halskillig (och därmed helt endorfinabstinent), valbedrövad och pms-dimmig i skallen. Någon timme senare blev skalldimman pre-migränig och inte ens tre voltaren och en sväng i vilorummet kunde stävja anfallet. Full blown migrän och jag lämnade jämrande jobbet i förtid. Tack vare svärmorshjälp fick jag en timme i sängen och tack vare fler tabletter lättade hemskheterna framåt kvällen. Mina migränhemskheter alltså, inte EU-vals-hemskheter. Tyvärr.

Läggdagset var alltså dubbelt efterlängtat  och jag var tandborstad och pyjamasad innan barnen.

Sen höll Liten mig vaken större delen av natten med riktigt elak hosta och jag vaknade tröttare än jag la mig. Så idag har jag längtat efter läggdags sedan 6-tiden ungefär. Trots två timmars lunchslummer bredvid hostmakaren.

Nu är jag tandborstad och pyjamasad innan barnen igen. Med den stora skillnaden att Barnafadern är hemma… Jag tittar lite på tv innan jag somnar, sover som en prinsessa och vaknar på rätt sätt. Utvilad och gymtaggad! Wish me luck!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.