Saker jag gillar

Energi. Jag mår bra. Jag har jobbat lite mer i ett par veckor men känner mig inte slutkörd. Med mer menar jag typ 40 timmar förra veckan och typ 34 den här veckan. Normalt för de flesta. Men i december jobbade jag exakt noll timmar och grät mig ändå igenom sömnlösa nätter. Nu tränar jag bra, sover bra, orkar göra lite smått och gott hemma och skriker inte på barnen (lika ofta, i alla fall). Det gillas!

Sommar. Första punkten och denna hör garanterat ihop. Sol, värme, lycka!

Benträning. Jag blir fortfarande häpen över att jag kan genomföra ett bra benpass, särskilt på morgonen! Först avskydde jag all benträning och gav sällan allt. Sedan började jag sakta men säkert fatta grejen men hävdade att det absolut bara går på helgen, när jag kan träna lite senare på dagen. Nu kan det lika gärna infalla på en vardagsmorgon och bli bra. Jag är lite stelare och öm i ländryggen men med lite kärleksfull uppvärmning brukar det bli bra ändå.

Och så gillar jag mina barn, min man, rosévin på en onsdag, ledig fredag, att måla altanen med podcast i öronen, klänningar som man slipper raka benen för, utelunch, världsfred och såna där grejer också förstås.

Håriga ben + lång klänning = sant
Håriga ben + lång klänning = sant. Däremot har jag rakat bort det Liten kallar för kattungen (med tillägget ”jag älskar inte kattor”). Gissa var den finns i vanliga fall! 🙂

5 reaktioner på ”Saker jag gillar

  1. I ryggslutet? Hähä. Älskar att du är glad och mår bra och levererar såna här givande reflektioner runt långklänning mm. Jag känner mig naken barbent, med eller utan hår. Älskar också att du påminner mig om ordet häpen! Herre gud så sött det är. Det och näpen! Måste använda mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.