From dawn to dusk

Saker jag gör om morra:

Tränar. Och älskar´t. Jag älskar morgonträningen. Ibland är vårt förhållande lite ansträngt och vi behöver lite tid ifrån varandra men till syvende och sist är det en djup kärlekshistoria. En dag som börjar med fysisk aktivitet är en bra dag. Ja, a roll in the hay räknas också som fysisk aktivitet. Men det är lättare att åka till gymmet, moahahahaaaa!

Just nu är jag i det där härliga flowet när man liksom får till det, vill ha mer (Träning! Jeeez…) och det blir en positiv spiral . Jag går upp och tränar (gymmet, cardio, yoga), blir pigg och glad, har en bra dag, är supermegatrött på kvällen men sover gott och vaknar med lust igen (Träningslust!! Nu får ni ge er…). Ett litet smolk i glädjebägaren bara. Eller snarare i luftrören. Något har retat och kittlat sedan i helgen och min pollen-bortförklaring känns inte så trolig längre, jag hostar och det gör ont ner i bröstet. Mår fint för övrigt dock. Det lär visa sig om det är nåt.

20140520_061144
Idag bidde det rygg och lite biceps. Jag tog i, skitjobbigt var det! Nu fattar jag Lotta, har inte nått till kräkkänsla på ryggpass innan…

Saker jag gör om kvälla:

Förutom att jag är supermegatrött och struntar i disk och tvätt och sånt (med resultatet att det ser ut som hejkomåhjälpmig hemma hos oss nästan jämt) så shoppar jag. I min garderob. Försöker med hjälp av mer stilmedveten vän hitta nya sätt att komba gamla kläder. Kanske eventuellt troligtvis dyker det in något nytt också. Men det är faktiskt en bra grej! Prova, testa nytt, gå lite utanför bekvämlighetszonen och para ihop med något oväntat. Vilket i och för sig är svårt när det inte finns något oväntat i hela min garderob. Får leta bland barnens utklädningskläder.

Det är också ett bra sätt att komma på saker jag vill köpa för att komplettera det jag har. Jag har faktiskt en hel del bra grejer. Mycket bas, det är en bra utgångspunkt. Men några såna där skor, och det där halsbandet och en ny liten grej… Voila! Elle-galan nästa! Eller psyket. Which ever comes first.

PhotoGrid_1400571512670
Så värst mycket stilfullare blir det kanske inte. Men jag försöker i alla fall! Och jag lovar att inte gå till jobbet med olika skor på fötterna.

 

8 reaktioner på ”From dawn to dusk

 1. Så fin! Måste fråga, om dina smycken, tycker alltid de är alltid så fräcka! Var köper du dem?

  • Åh, tack! Jag har inte särskilt många smycken och alla är diverse budgetvarianter… Typ Lindex, Kappahl, vero moda, hm osv. Några har jag fått i present men inget dyrt eller tjusigt :-). Håller utkik efter lite roliga halsband och så nu, tycker allt jag har är så tråkigt för tillfället 😉

 2. Heja dig!! Vaknade på hotellrum tidigt och ligger tyst för att inte väcka min jobbarkompis. Har hemsk huvudvärk idag och vilar (planerad), kände igår morse att jag inte var stark så nu blir det en lugn dag. Var på min favoritbutik Mathilde igår och kände att så vill jag se ut varje dag men utmaningen är bekväma skor.. Jag går fort och mycket och bär massor med mig redan.. Kan vi ha kris-outfit-samtal någon lunch.-)? Kram

  • Haha, det brukar ju vara du som hjälper mig… jag har ett gäng skor på jobbet och kör gympaskor på vägen. Kan absolut inte gå långt i klackar!

 3. Vet du, du inspirerande mig till morgonträning (träning som i löpning) imorse – det låter ju så himlarns härligt. Men ehhh… Noooo det var det inte! :p

  Shoppa i sin egen garderob låter otroligt smart. Borde jag säkert också göra. Fastnar i samma gamla outfits jämt.

  • Men jag springer inte på morgonen… SKItjobbigt ju!

   Men shoppa loss i din garderob, det är ROLIGT. Och tvinga dig att ha nya kombos på jobbet i, säg, en vecka. Känns ovant men rätt var det är så har man vant sig vid ett gäng nya outfits – UTAN att köpa nytt (fast det är ju kul också, förstås…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.