Morgongympa för tjyvingen

20140509_060617

En ovanligt seg vecka är nu, förhoppningsvis, till ända. Jag kom hem från Legoland och var så sliten i kropp och själ att veckan inleddes med vila. Sen kom magsjukan och även om jag hållit mig frisk (yay!) så satte allt för få timmars sömn sina spår och jag valde bort träningen. Inte ett uns dåligt samvete för det, jag känner min kropp hyfsat väl vid det här laget och vet att träningslusten vaknar till liv igen till slut. Jag har varit snäll, helt enkelt!

Igår kväll kände jag att det var dags så träningskläderna lades fram och väckarklockan ställdes på 05. Ett enkelt styrkepass i pyramidform för rygg och core i hemmagymmet och sedan var jag så endorfinhög att jag väckte barnen med nakendans i sängen till ”Timber”. Kompletterade med att skrika ”Tiiiimber” och ramla ner på dem som vore jag en fura. De var inte roade. Får nog börja tvinga upp dem för morgongympa också så att de blir som folk.

Happy friday y´all!

Väldigt bra för nakendans. Det tycker uppenbarligen Kesha också men den där Pitbull får svettas i kostym. Stackarn.

9 reaktioner på ”Morgongympa för tjyvingen

  1. Haha, chocken när en naken person slänger sej på en när man sover! Ehm..inte för att det händer mej så himla ofta, det kan jag inte säja, men ändå, jag kan tänka mej 🙂 En lär ju vakna iaf!

  2. Hahaha, mina tonåringar skulle dö skämsdöden om jag gjorde samma sak hahaha. Oerhört roande bild då gav mig

  3. Underbara du. Kunde du inte kommit hit och väckt oss också? För första gången sen storan började skolan så försov vi oss. 4 minuter innan skolan startar vaknar jag och undrar vad sjutton som hänt. Som tur är ska ju ingen till jobbet och liten har ”lovdag”. Men jag föredrar att vakna i tid 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.