Plankmaj

På väg till vår första utlandssemester på tre år och jag vet inte vad som är mest patetiskt:

Att resan går till Legoland. (Eller Danmark, är ju själva utlandet, men Legoland låter åtminstone lite exotiskt).

Att jag haft resfeber hela veckan för en fyradagarstripp till Danmark.

Att jag är galet pepp på att åka en massa vattenrutschbanor på Lalandia.

Änniväj. Det är också första maj och jag, fröken starta-utmaningar-men-aldrig-fullfölja-dem har än en gång lagt all självkännedom åt sidan och bestämt mig för att planka mig igenom maj. För att jag avskyr plankor. För att jag alltid prioriterar bort core-träningen. Så, till och med söndag blir det tre minuter planka om dagen. 1 minut vanlig, 1 minut sidoplanka höger och 1 minut sidoplanka vänster. Sen ökar jag tid och/eller svårighet lite då och då. Häng på?

image
Appen Habit Plan håller koll på mig. 31 maj ska det vara en obruten streak av plankor...

6 reaktioner på ”Plankmaj

  1. Härligt med utlandssemester!!! Jag hoppar nog att planka varje dag, min axel gillar inte när det blir för mycket. Jag plankade dock igår efter pw med lånad hund och Happy hips (lånehunden var inte med på yogan…).

  2. Det är skitkul på Lalandia Billund! Vi har varit där flera år. Kittlar såååå skönt i den största rutschkanan (hade aldrig åkt om jag fattat det innan… 😉 ) Legoland har vi, faktiskt, inte hunnit med, men i år är barnen stora nog att fatta vad de skulle missa utan det. 😉

    Ha det jättekul!

  3. Hahaha, aj löv it! Min man fyller gammal om några månader och hand enda önskan är att vi åker till legoland. Barnasinnet ska vara kvar!

  4. Åh, jag BORDE hänga på. Ska nog göra det. 3 min om dan, borde jag väl klara av?

    Hoppas att ni får en förträfflig semester i utlandet!

  5. Klart Danmark är utlandet, de pratar ju ett helt obegripligt språk 😉 Och vattenrutchbanor är barnsligt kul och dessutom sover man så otroligt gott efter en hel dags vattenlek. Ha en fin semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.