Jag kanske ska comma clean oftare

Wow. Jag är helt överväldigad! Jag har aldrig fått så många kärlekslänkar från olika håll eller sådan enorm feedback på ett inlägg tidigare. Era kommentarer säger att ni känner igen er. Det leder mig till följande slutsatser:

1. Det är inte mig det är fel på, det är er.

Att jag ordbajsar ut en massa svamliga tankar är det väl ingen som blir förvånad över längre. Men att ni fattar precis hur jag menar måste ju tyda på någon slags folksjukdom… Eller så är det helt enkelt så att vi äntligen fattar grejen. Jag gör det i alla fall. Typ. Tills jag fastnar i mina återvändsgränder till hjärnvindlingar igen och måste ordbajsa lite till. Any day now.

2. Det finns en marknad för vetedegsmagar.

Den med lite pärlsocker på!

3. Nu är det dags för Beatatjata att go global

Imorgon åker vi nämligen till Danmark (Legoland! Lalandia!).

4. Jag har inte så bra slutledningsförmåga

För jag kommer inte på någon mer slutsats. Ska äta upp min gröt istället. Jag har precis haft överkroppsbonanza på gymmet eftersom det är sista gympasset för den här veckan. Körde liksom ihop rygg, axel, bröst och triceps och gjorde dessutom diverse ben-prehab-övningar mellan seten. Kollade inte på klockan. Så nu blir jag sen till jobbet!

5. Gröt med keso och blåbär ser inte så aptitligt ut. Därför är det jätteroligt att reta barnen genom att räcka ut tungan när den är full med klet.
5. Gröt med keso och blåbär ser inte så aptitligt ut. Därför är det jätteroligt att reta barnen vid frukostbordet genom att räcka ut tungan när den är full med klet. Jag har roligt i alla fall.

 

En reaktion på ”Jag kanske ska comma clean oftare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.