Dagens lunchtips

Nummer ett:

Sushi vid skrivbordet. Gott. Tror jag, jag inhalerade liksom bitarna på en och en halv minut. Man bör tugga. Man bör också komma ihåg att äta förmiddagsmellanmål om man heter Beatatjata. Jag måste eventuellt be chefen om ursäkt för mitt beteende på mötet som drog ut på tiden precis innan lunch. Nu har jag ätit, nu är jag snäll igen.

Nummer två:

När ni har tröttnat på att läsa om mig och de tio sushibitar som intakta skvalpar runt i min mage kan ni hoppa över till Cilla och läsa om…mig! Ty omväxling förnöjer icke.

Sushi, Cilla och jag
Sushi, Cilla och jag

3 reaktioner på ”Dagens lunchtips

  1. Kommenterar inte särskilt ofta men läser allt du skriver. Du har verkligen en förmåga att uttrycka så mycket av allt det där man tänker och till råga på allt med humor och underfundigheter 🙂 Hoppas du kan gilla dig själv lika mycket som vi gillar dig Beatatjata!
    Kram!

  2. Mycket härlig läsning. Minns så väl dina kommentarer i Olgas blogg, där allt började för många av oss. Du stack ut på ett härligt sätt redan då. Så bra att du har koll på åren för min resa började nästan samtidigt som din 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.