Konstiga saker

#1
Klockan är över 22 en kväll innan vardag och jag är uppe. I blame endorfiner och nymålade naglar på nypedikyrerade tår som måste torka lite till. Naglarna alltså, tårna är rätt torra men numera också rätt lena. Resultatet av detta kommer vara mycket trött Beatatjata med fina fötter.

#2
Jag har tillbringat helgen med att göra sånt ”Alla Andra” gör på helgen. Husfix. I vårt fall altanfix. Igår var jag redo att sälja huset, ta ut skilsmässa och flytta så långt ifrån ett K-rauta man kan komma. Idag är jag rätt nöjd. Och totalt utmattad. Har ”Alla Andra” verkligen vanliga jobb också?

image
Tada!

#3
Jag sprang idag. April skulle ju vara min komma igång-månad. Nu kom jag igång! Synd att april nästan är slut bara. Det kändes helt okej om jag är totalt ödmjuk inför det faktum att jag inte har någon kondition. Det tänkta intervallpasset med springa snabbt – springa långsamt blev istället lufsa så fort det går – kravla framåt med blodsmak i munnen. Och det är helt okej. Jag måste bara sänka ambitionsnivån rejält. Fine by me, jag tycker liksom ändå det är rätt kul även om det är en nära-döden-upplevelse. Kanske just därför?

Helgen varit bra eller?

7 reaktioner på ”Konstiga saker

  1. Vi är inte ”alla andra”. Avskyr påta i trädgård och fixa utomhus (inomhus älskar jag dock att inreda och greja) Vår trakterass och uteplats räcker mer än väl. Sopa ibland, några fina krukor, snygga möbler, mysiga kuddar ivh lyktor och så har vi outsourcat vår enda rabatt till intresserad och hjälpsam granne! Så helgerna ägnas bara åt lättja med familjen. Lata helger utan måsten är vår överlevnad efter intensiva veckor. Minus är väl att vi inte kan ha någon egen sån där studsmatta…Duktig har du varit i alla fall och jag är impad och det blev jättesnyggt! (vi njuter dock av att bli bortbjuden till andras trädgårdar så bli inte förvånad om familjen Bengtsson knackar på)

  2. Jag har haft en underbar helg med massor av nyttigheter gjorda. Burit 16 st 40 liters säckar med kogödsel och gjort alla växter glada, krattat, rensat, putsat alla fönster, tränat enligt plan och preppat veckans mat mm. Idag kommer gullungen och stannar i 3 veckor!! HÄRLIGT! Puss

  3. Helgen har varit alldeles ljuvligt underbar med typ det du beskriver, hemmafix, löpning, goväder och umgänge med goda vänner. En riktig Facebook-helg, haha:)

    Bäst var löpningsupplevelsen på söndag fm. Fågelkvitter, perfekt temperatur och perfekt farthållning för att inte stanna av och gå en endaste gång på 9,4 km. Hejja mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.