Sista morgonpasset

För den här veckan alltså. Yay! Jag är trött och det var trögt imorse. Nu väntar tre dagar med stillsamma yoga-mornar och träning senare på dagen. Snällhelg coming up!

image

image

Hur mår ni, vad gör ni, tränar ni nåt? Planerar snäll eller elak helg? Pussar någon, jobbar för mycket, bakar kladdkaka? Tell me about it!

15 reaktioner på ”Sista morgonpasset

 1. Så trött efter lite sömn i natt och lite hipp som happ jetlag, hahaha. Istanbul en timme fram och sedan Spanien direkt som är en timme bak, snurrigt för min kropp som älskar ordning och reda. Galet sötsugen, dricker te och äter riskakor m jordnötssmör och tittar på The neighbors (med keps på pga solen) med gullungen. I helgen blir det nog morgon cardio och förmiddagsstyrka och vardagsfix.
  Puss och kram

 2. Har en snäll vecka på cykel så imorgon blir det 3 mil och försöka få upp hastigheten och inte motstånd😓 lördag blir det grill med familjen å tårta för mig som fyller på måndag🍰
  Fin helg till dig, kram

 3. Jag mår bra, jobbar och funderar på om rygg är passande träning ikväll. Något som inte involverar ben/rumpa för mycket blir det i alla fall (maken påstår att jag ödelagt hans rumpa efter tisdagens pass 🙂 )I helgen är det vårfix av gemensamma ytor i vårt bostadsområde som gäller och kanske snusa lite på en ny liten människa. Pussas gör jag så ofta jag kan på både man och barn, vare sig de vill eller inte. Och kramas!

 4. Jag jobbar den här morgonen och ska gå på spinning till kvällen 🙂 I helgen kommer jag troligen att träna på morgonen, fast det kan ju bli mer förmiddag 😉 skönt! Jag bakar nog inte något i helgen, men däremot äter jag massa god mat. Pussas ska jag nog inte heller göra, men man vet ju aldrig 😉 Ha en skön snällhelg fina du ❤

 5. Just nu sitter jag på vårdcentralen med en inflammerad trumhinna och kollar på Homeland i mobilen för att fördriva tiden, tidigare imorse var jag och tränade och senare så ska jag kanske ta tag i min egna blogg och efter det bara pussa på mina prinsar.

  Ha en finfin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.