Snälltisdag

Snälltisdag. Instiftad av en kär vän imorse när jag beklagade mig över lite allt möjligt i kategorin I-landsproblem. En vårig lunchpromenad var helt i linje med snälltisdag. Att avbryta alla taskiga tankar om mig själv och ersätta dem med snälla likaså. En god middag, barnmys, lite yoga och tidigt i säng känns också snällt. Så blir det snart en snäll onsdag också. Det kommer i och för sig göra elakt ont i benen på snällonsdag, morgonens pass börjar redan kännas…

image
Ibland låtsas hon att hon helt normalt läser ett sms fast hon i själva verket tar en selfie genom att vända kameran i mobilen.

4 reaktioner på ”Snälltisdag

  1. Åh! Snälltisdagar. Och just idag snälltorsdag ska jag införa också. Ibland är jag så negativ mot mig själv… smartare att vara snäll och peppig ju! 🙂

  2. Hej! Snälltisdag låter mysigt. Jag har för mig att du har skrivit något om Lisbeth Stahre och KBT för viktnedgång tidigare, kan du berätta något om ev erfarenhet kring detta? Stort tack i så fall.

  3. Åh, jag lunchpromenerade ju oxå…. Men det kanske var bra att vi gick på varsitt håll idag 😉.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.