Springpåsk blev sittpåsk

Veckans styrkepass klarades av på gymmet i måndags, onsdags och torsdags. Själva springandet som jag tänkt komma igång med nu skulle ske på bästa springholmen under påskhelgen. Men nu är det inte många timmar kvar av helgen och jag har inte sprungit en meter trots att jag packade fler träningskläder än människokläder. Istället har jag hängt med familjen, städat och röjt, promenerat, ätit mer eller mindre konstant, åkt jättesnabb båt och yogat. Yin yogat i sovrummet hela min lilla familj delar. Balansyogat med ett glas rödvin i kroppen (det gick sådär…). Spontanyogat på mjuka bohuslänsklippor.

Inget spring. I och för sig har jag fått impulsiva springinfall förr så jag ska inte stänga möjlighetsfönstret än. Och förresten är det söndag imorgon också så helgen är per definition inte riktigt slut än. Nu ska jag äta lite mer. Man blir hungrig av att äta hela tiden ju.

image
Savasana. En yogaställning jag är skitbra på. Jag är också väldigt bra på att drabbas av Holmen-koman och Holmen-hungern.

4 reaktioner på ”Springpåsk blev sittpåsk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.