Holmen, here we come!

Äntligen på väg till världens bästa ö. Det obligatoriska McDonalds-stoppet i Borås är avklarat och nu är det kanske 12 mil till färjeläget, en kort båttur och en regnig språngmarsch med väskor uppför min bästa intervallbacke innan jag får krama mams och paps och urval av systrar, svågrar och syskonbarn. Till dess läser jag Americanah (dagens boktips!), drömmer om löppass, fönsterputsning (ja, till och med! INGET är tråkigt på Holmen!), påskbrasor, altanyoga, gudstjänster och mat. Massor av mat. Och godis förstås!

Hur spenderar ni påskhelgen?

image

9 reaktioner på ”Holmen, here we come!

  1. Härligt. Själv firar jag i Arvika. Jag, min lillasyster, hennes sambo och deras lille son tog en roadtrip ner imorse och har hälsat på vår farfar och hans fru för att de ska få träffa lillbebbson. Så himla mysigt. Imorgon åker vi vidare till Karlstad och sedan så åker vi förbi vår faster och farbror på söndag innan vi åker hem till Östersund igen 🙂

  2. Önskar att jag fick fira den på en holme på bästkusten också. Det blir inte mycket firande här, men det känns ok det med. Njut och ladda batterierna nu, stor kram och Glad Påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.