En Beatatjata är så lättlurad att hon kan ”Alla andra”-lura sig själv med sig själv.

Hej hopp från sjukstugan! Jag har gått från en hyfsad måndag till en superhängig tisdag till att tro att idag, onsdag, blir det jobb. Liten är äntligen feberfri efter en veckans sjukdom och taggad för dagis. Åtminstone var hon det tills Stor släpade sig upp, varm och värkig, och fick anmälas sjuk till skolan. Då ville Liten också vara hemma så klart. Så. Ett sjukt barn. Ett piggt barn som bråkar med det sjuka barnet. Och en mamma som fortfarande hostar och är hängig men troligtvis mest för att jag är slutkörd efter en miljon smittor och behöver vila upp mig. Helst på jobbet, långt ifrån sjuka barn… Risken finns dock att jag har glömt av hur man gör på jobbet. Funkar osminkat och pyjamasbyxor?

Så. Vi kör minsta motståndets lag och TV:n har stått på konstant sedan vi vaknade. Barnen fick oboy till frukost och eftersom de ratade smörgåsarna fick de chips. Japp. Chips eftersom det fanns lite kvar från mitt tröstchipsande igår kväll. Dagens meny är bestämd och beställd av sjuklingen och eftersom friskingen knappt ätit något senaste veckan så godkänner jag Risifrutti, köpta köttbullar med pulvermos till lunch (urk alltså!), Piggelin och falukorv till middag.

För att pigga upp mig lite kollar jag på min egen Instagram-feed från förra sommaren. Då var jag pigg, frisk och glad. Lite solbränd och i riktigt schysst form. Och enligt Instagram så var varje dag solig, jag tränade massor, yogade konstant, drack en massa smoothies, barnen var bara glada och vi åt ren och fräsch mat varje dag. Haha, jag blir ”alla andra”-avundsjuk på min egen extremt vinklade skärva av sanningen!

"Åh, hon är så himla hurtig jämt... Tränar så duktigt... Och äter bara nyttigt eller typ bara hembakat på egenmalt mjöl. Och hennes barn kissar aldrig ner sig och skriker inte på varandra. Och hon och hennes man har sex minst fyra gånger i veckan. Så himla lyckade alltså. Värsta idyllen. Synd att hon är så himla trevlig och gullig dessutom. Luktar aldrig svett och fiser rosendoft. Annars hade jag kanske kunnat hata henne litegrann, i smyg liksom."
”Åh, hon är så himla hurtig jämt… Tränar så duktigt… Och äter bara nyttigt eller typ bara hembakat på egenmalt mjöl. Och hennes barn kissar aldrig ner sig och skriker inte på varandra. Och hon och hennes man har sex minst fyra gånger i veckan. Så himla lyckade alltså. Värsta idyllen. Synd att hon är så himla trevlig och gullig dessutom. Luktar aldrig svett och fiser rosendoft. Annars hade jag kanske kunnat hata henne litegrann, i smyg liksom.”

Gotta go. Liten är nämligen ”FÄÄÄÄÄRDIG”. Beatatjata, keeping it real.

 

Piggelin och falukorv till middag förresten. Konstig kombo. Med vänlig hälsning, Mrs Syftningsfel.

21 reaktioner på ”En Beatatjata är så lättlurad att hon kan ”Alla andra”-lura sig själv med sig själv.

  1. Jag har sagt det förut (& kommer garanterat säga det igen & igen & igen…) men, Aijj lavv joo!!! 😂😘
    Du vet väl om att du är mig så kär, min vän?!?

  2. Jo tack. Min lilla kan inte bara se på tv eller måla. Hon måste göra båda samtidigt. Kom efter många dagars vab då tvn stod på hela dagen. Men vad gör man när man inte är riktigt kry själv…..
    Övertygad om att ditt insta-flöde kommer se minst lika bra ut i sommar!

  3. Krya på er !! Känner igen mig. Du får tänka att om några år så är det över. Fast då… Bråkar dom om att de vill sminka sig innan de går till skolan för att ”alla andra” gör ju det i 6:an 🙂
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.