Uppåner

Så. Still very förkyld men idag uppstår ett träningstillfälle med min starke kusin jag bara inte kan missa. Jag får nog fokusera på tekniktips och öppen beundran framför kötta järnet men träningskläderna ska på. Det blir härligt! Jag lovar att dela med mig av allt jag lär mig…

Dagen fick inledas med försök att lindra huvudvärken jag haft konstant de senaste dagarna. Började med yin yoga för min morgonstela kropp och fortsatte med stretch och stärkande övningar för rygg, axlar och nacke. Allt med Yogobe förstås!

image
Exakt så här stel är jag. Instruktören ligger framåtlutad mot golvet och har perfekt rundad rygg. Jag aj:ar och oj:ar mig fram så här långt. Men det gör gott!

Avslutade med axelstående och huvudstående för att shake things up lite. Eller out, kanske, jag vill gärna bli lite avslemmad. Skönt och uppiggande! Huvudvärken ger sig dock inte men man kan inte få allt här i livet. Kusinbesök uppväger!

image

2 reaktioner på ”Uppåner

    • Jag fattar verkligen inte hur de blir så där rörliga… tycker ändå jag jobbar på det men det blir inte bättre än så här! Skönt ändå, dock 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.