Vitt rostbröd är medicin

Det är faktiskt helt ovetenskapligt bevisat, av mig. Magen vill inte ha svårsmält protein och läskiga fibrer när den varit sjuk. Magen vill ha rostbröd. Kanske med bregott. Då blir den frisk snabbt och börjar längta efter havregrynsgröt och keso igen. Fact!

Efter febrig natt med tung andning åkte jag till vårdcentralen nu på morgonen. Domen var dock ”bara” en rejäl virusinfektion som satt sig på luftrören med (TMI-varning!) ”extrem slemproduktion”  och på ”mag- och tarmkanalen, lite för skojs skull”. Jätteskoj. Verkligen.

Lite roligare med rostbröd och reality tv. Och så några drycker som lovar omedelbar bättring. Fact! Det har jag bestämt för imorgon ska jag på kurs.

20140402_100525

10 reaktioner på ”Vitt rostbröd är medicin

  1. Usch då, krya på dig. Du som brukar utöva morgonträning, vad äter du innan styrketräning?

  2. Vitt bröd är helt klart oslagbart när man är sjuk. När man mår liiiite bättre brukar varma scones som någon snäll själ har bakat till en också sitta fin. Krya på dig!

  3. Men fy, krya på dig! Och drick massor av froosh, mums! Det är dessutom väldigt bra flaskor att spara och hälla upp egen smoothie i sen.

  4. Vad du än gör, ta det lugnt! Jag fick halsfluss för några år sedan, men fick inget pencillin utan det skulle läka ut av sig själv. Dum som jag var så satte jag igång för tidigt och lät inte mig själv bli helt frisk, vilket ledde till en rethosta som satt i i ungefär 6 månader. Jag kunde knappt gå uppför en trappa utan att hosta ihjäl mig och det var INTE kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.