Dumma sill!

Jag ska inte bore you with the details (förresten förstår jag inte själv riktigt hur det här gick till) men jag är utsatt för ett riktigt taskigt aprilskämt. Något väldigt elakt har tagit över mina luftrör och något annat (eller samma?!) har levererat nån sorts magsjuka. Samtidigt! Från noll till badrumsintervaller med återhämtande andnöd under dubbla täcken på några timmar. Jag kan hålla mig för skratt.

April bacill din dumma Beatatjatasill jag kan däcka dig när jag vill.

3 reaktioner på ”Dumma sill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.